Начало Водещи Неочакван подарък или среща за една от зодиите. А за останалите?

Неочакван подарък или среща за една от зодиите. А за останалите?

3504
зодиак

Дневен хороскоп за 9 февруари 2018г.

Овен 
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Днес на Вашия любим човек ще прииска, да Ви устрои истински празник. Не се знае до колко ще успее да реализира тази своя идея, но опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат доста многобройни. Дори само за това той може да бъде достоен за уважение.

Лъв

В разговора, който в започнал със здрав, уважителен и цивилизован тон, напълно вероятно е да се появят гняв и раздразнение, и то именно когато най-малко очаквате това. Вашата мисия, ако решите да я поемете на плещите си, е, да смекчите красноречието на двете страни и да станете посредник. Знаете какво да правите. За щастие, ще получите достатъчно ценна подкрепа от звездите.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения (делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

Съдбата Ви поднася неочакван подарък: благоприятно стечение на обстоятелствата ще Ви даде възможност да получите всичко онова, което отдавна сте искали, и то – наведнъж! Не трябва да съжалявате за проявената решителност, но ако похабите времето си напразно, има дълго време да съжалявате и да не можете да си го простите. Неспокойни и сложни се очертава да бъдат отношенията Ви с близките. Ще Ви е трудно да си дадете сметка, какво точно пречи за пълното Ви разбирателство, но определено има някаква преграда. Интуицията, за съжаление, не може да Ви бъде съветник, а и логиката се оказва безсилна. Остава само да чакате, докато ситуацията не се изясни.

Козирог

Днес всички ваши думи ще бъдат остри като бръснач, дори и това да става непреднамерено. Искате да се държите тактично с хората, с които постоянно имате работа, но само ако те не започнат да се държат с Вас прекалено рязко. В противен случай може просто да не издържите и да се поддадете на изкушението да разкажете на останалите една много интересна тайна, за която много време сте мълчали. Това може изключително много да усложни ситуацията.

Водолей

В живота Ви са се появили няколко важни неща, и някои от тях засягат близки Ваши хора. Тази ситуация ще Ви сближи ще по-силно и ще имате повече общи интереси. Ако искате да задълбочите тези отношения, днес е отличен ден за такъв опит. Концентрирайте се върхи това, какъв етап от живота е настъпил за вас общо. Сериозно обсъждане на ситуацията ще постави всички неща на мястото им.

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

предишна статияС пролетно време изпращаме работната седмица
следваща статияАПИ: На места вали дъжд. Шофирайте внимателно – има заледени участъци