Начало Хороскоп Неочаквани промени за една от зодиите днес. Проблеми със завистници за друга

Неочаквани промени за една от зодиите днес. Проблеми със завистници за друга

1713
зодиак

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере какво искате да му кажете и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец
Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Не е желателно посещението на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна приятелска компания може да се откаже не толкова приятно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, но за съжаление това внимание съвсем не е дружелюбно. Завистниците се опитват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците разпространяват възмутителни слухове и в резултат на всичко това от Вашето добро настроение няма да остане и следа. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и комфортно. Няма да бъде скучно: навярно ще се намерят и неща, които да са интересни за всички.

Рак
Днес ще имате време за всичко, освен за семейството и за личния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, но от друга, през този ден ще свършите толкова много, че след това ще имате възможност да отделяте на обидените много повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.

Лъв
Днешният ден е подходящ за работа над мащабни проекти и решаване на сложни задачи. Придвижвайте се към целта с малки крачки, без да проявявате прекомерно усърдие, нито излишна настойчивост. Гъвкавостта и дипломацията ще се окажат значително по-ефективни, отколкото ултиматумите и „военните действия”. Бъдете по-търпеливи и в личните отношения.. Да, разбира се , че е трудно! Вашата половинка съвсем не е подарък и затова не е чудно, че от време на време Ви се иска да избягате на някъде от нея. Но щом сте заедно, значи това е нужно и на двамата. Сега ще се наложи или да търпите скандали и капризи, или да ги избягвате. Изборът си остава за Вас.

Дева
Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние – съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други ценни неща, тъй като сенят е много благоприятен за такава дейност. Старайте се да не икономисвате за себе си и близките, защото твърдението, че скъпия два пъти плаща, днес ще се потвърждава многократно. Ще имате възможност да инвестирате в бизнес, но само в случай че сте проучили в детайли проекта, който искате да финансирате, а не да го правите на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, предизвикващ противоречиви чувства: и ще привлича, и ще отблъсква. Има вероятност умишлено да Ви изкарат от „релси”, тъй като всеки, изгубил душевното си равновесие, може много по-лесно да се управлява.

Скорпион
Не си заслужава днес да се опитвате да прескочите през всяка кирпична стена, която Ви се изпречи на пътя. Във всеки аспект на Вашия жияот ограниченията са важни, тъй като определят до къде можете да стигнете и от кой сте всъщност. Днешното препятствие ще бъде под форма на неочакван отказ. Отначало може да Ви забаламосват, но това съвсем не е задължителен повод за злобеене. Не всяко препятствие може да Ви спре. Понякога служат за обиколен път, предназначен да Ви покаже по-удовлетворителна насока.

Стрелец
Не мислете прекалено за това, как околните възприемат Вашия любим човек. . Така или иначе нито ще отгатнете чувствата му, нито ще разберете мислите му, но с гаранция може да развалите своето настроение. Опитайте се да си зададете въпроса какво чувствате самите Вие.

Козирог
На Вашия любим днес ще се струва, че не е достоен да бъде редом с Вас. Вашата цел трябва да е, да го убедите в обратното, ако, разбира се, искате да продължавате отношенията си с него. От степента на Вашата убедителност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби
Опитайте се да не нагнетявате обстановката в семейството за дреболии. Даже и Вашия благоверен да се е прибрал след работа подпийнал, разберете се в общи линии, само че спокойно, без разговори на висок глас и чупене на съдове. Вероятно за своето „геройство” е имал повод. Най-добре ще е, да го изпратите да си легне.

предишна статияСлънчево и топло време със слаб вятър
следваща статияАПИ: Има ограничения по „Хемус” за камионите