зодиак зодии

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

 

Телец

Вашето щастие е безтегловно, както тополов пух. И също така нетрайно. Достатъчно е само едно духване на вятъра, за да изчезне. И така леко може да се разтопи! Вашата половинка не винаги разбира това, затова си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази онова, което е така скъпо за Вас…

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

Ще получите интересно делово предложение. То ще стане своеобразно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко усилия, за да оправдаете очаквания на новите партньори. Съвместната работа няма да е лесна, но ще научите много, ще получите ценен опит , а заедно с това и репутация на човек, на който е по силите практически невъзможното. Вечерта е прекрасно време за романтични срещи. Готови сте за смели експерименти и откровени признания, а приятните „сюрпризи” от Вашата „половинка” , няма да Ви карат дълго да чакате.

Лъв

И сами няма да разбирате днес, накъде върви Вашият личен живот и какво може да правите с него. Затова се насладете на този уникален шанс, да се реете в произволно направление. Може пък това да Ви прехвърли в прекрасното бъдеще без Ваше участие…

Дева

Оплаквате се, че Вашата половинка съвсем не Ви разбира! А може би вината за това да не е нейна, а Ваша? Може би говорите на неразбираем за нея език, искате невъзможното или си мислите, че тя чете Вашите мисли. Опитайте се, да си представите, че сте на нейно място и погледнете нещата с нейните очи.

Везни

Строгите ограничения, които са Ви пречели в последно време, най-сетне ще изчезнат – или от самосебе си, или с нечия чужда помощ. Ще Ви останат много свободно пространство и енергия. Този ден моеже да се превърне в каквото Ви е угодно, та затова използвайте своето въображение и си намерете занимание, което ще Ви е по сърце. Най-сетне ще имате простор за маневри. Това ще Ви даде прекрасния шанс да разширите своите хоризонти, и ще пуснете в живота си нови хора.

Скорпион

Възможно е днес да не звучи музика, но именно като музика ще Ви се струва всичко през този ден. Щом заговорите с човека, който е до Вас , гласът Ви ще му прозвучи също като музика. В това няма никакво съмнение. Ако пък трябва да поднасяте някакви извинения, или да направите признане за някакви чувства, всяко забавяне би било огромна грешка.

Стрелец

За Вашия любим човек днес ще бъде доста сложно да разбере, защо Вашите пристрастия са имаенно такива, каквито са. Даже и не си заслужава, да се опитате да отговорите на този сложен въпрос. Приемете Вашата половинка такава каквато е, и я обичайте още повече.

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.

Водолей

Днешният ден няма да Ви зарадва, защото е свързан със събития, от които отдавна сте се опасявали. Въпреки че всичко ставащо е било напълно предсказуемо, план за отстъпление нямате, а това е причината за усещане на безпомощност. Постарайте се, да сведете самокритиката си до минимум (даже и съвсем не Ви е нужна), и да намерите човек, който да Ви реши проблемите. А това съвсем не е трудно… Не е желателно да правите крупни покупки, и да харчите излишни пари за неща, които в един момент ще се окажат не особено необходими. Има вероятност за обостряне на хронични заболявания.

Риби

Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най- подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

предишна статияЛъвовете ще разберат, че животът е прекрасен, Везните ще покажат, че разбират от всичко
следваща статияДо 20 градуса ще достигнат температурите днес