Начало Водещи Невероятно представяне на Красимир Анев на преследването на Евро 2018

Невероятно представяне на Красимир Анев на преследването на Евро 2018

1286
Красимир Анев

Българският биатлонист Красимир Анев спечели втори медал от Европейското първенство в Италия, след като днес завоюва сребро в преследването на 12,5 километра.

Вчера Анев спечели бронзов медал в спринтовата дисциплина в Риднау, а днес успя да донесе още едно отличие за България. Биатлонистът от Самоков беше единственият състезател, който успя да повали всички 20 мишени на рубежа и това беше достатъчно за да се пребори за сребърното отличие.

Владимир Илиев сбърка общо шест пъти и се отказа след третата стрелба. Антон Синапов също имаше право да стартира в преследването, но треньорският щаб не го пусна в надпреварата. Златният медал в дисциплината на 12.5 км. спечели Александър Логинов, който сбърка два пъти и защити титлата си от миналата година.

Неговият съотборник Евгений Гараничев завъртя три наказателни обиколки и успя да се придвижи от 19-та до трета позиция в крайното класиране.

По-късно през деня ще се проведе и дамското състезание на 10 километра, а утре ще видим и смесената и спринтовата щафета

предишна статияСпилбърг прави „Уестсайдска история” с латино изпълнители
следваща статияИ вторият ден от уикенда ще е слънчев