Овен

Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Телец

Вие сте най-надеждния и устойчив център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли днес кого не би могъл да сподели с някой друг, то несъмнено ще се стигне до Вас. А Вие веднага ще се притечете на помощ и ще направите всичко възможно, за да върнете своя близък човек в обичайното му русло.

Близнаци

Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е тесен. Напълно е възможно да се изясни, че вашите бивши любими хора отдавна се познават и са заедно, или че от няколко години работите в съседни кабинети със своята първа любов. Дали от тези обстоятелства ще извлечете полза или не, зависи само от Вас…

Рак

Ту тук, ту там възникват ласкателни ситуации, макар че не всички са така очевидни. Отново разгледайте неотдавнашните събития, и се постарайте да вникнете в тяхната същност.Нарасналата отговорност , това е най-верния знак, че правите на обкръжаващите силно положително впечатление. Всичко, което трябва да направите днес , това е , да се придържате към ежедневните задачи, както и трансформирате нервността в положителна енергия.Вярвайте в себе си, защото всички останали вярват във Вас.

Лъв

Постарайте се днес да не стоите над главата на своя любим човек. От това той няма да започне да действа по-добре, само ще се появи и раздразнение и то ще бъде на първо място срещу Вас. Ако толкова е важно за Вас да дочакате свършването на неговата буйна дейност, изчакайте на максимално възможното разстояние.

Дева

Ще трябва да вземете трудно решение, което ще изисква не само анализ на многобройните факти, но и особено вдъхновение и решителност. Вие разбирате, че обратен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, но все пак се стремите да печелите време, а именно поради това може да изпуснете своя шанс! Именно в литературатурата, избрана съвсем не на сериозно, ще намерите отговор на много интересуващи Ви въпроси. Ако имате романтична настройка, може да очаквате многообещаващо запознанство.

Везни

Няма да започнете да се оплаквате, ако се наложи да рисувате своя шедьовър на арктически мраз. Също няма да роптаете, ако се наложи да пишете стихове в тъмен и влажен окоп. Няма да реагирате и ако трябва да четете приказки на бездомни деца при мъждива светлина на лампата. Но понякога навреме казаното оплакване, може да направи чудеса. Днес сами ще се убедите.

Скорпион

Колкото и невероятно да звучи това, но вече сте се уморили да пазите тайната – най-вече за това, че Ви се иска целият свят да узнае за тази прекрасна връзка, която е възникнала между Вас и един определен човек. Обикновено нямате нищо против погледите, хвърлени крадешком, и тайните срещи, но не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!

Стрелец

Нещата Ви вървят съвсем не блестящо: налага се и с трудностите да се оправяте, и препятствия да преодолявате. Но Стрелците не биха били Стрелци, ако при такива обстоятелства губят своя оптимизъм. Въпреки всички проблеми, ще запазите доброто си настроение, и затова денят като цяло ще остави доста добро впечатление. Много се харесвате на хората, които са около Вас. От това може да се възползвате, за да завържете интересни запознанства, или да се обзаведете с интересни връзки. Романтичните отношения изискват търпение и затова не форсирайте събитията. Не след дълго ситуацията ще се нормализира.

Козирог

Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се страхувайте да си планирате най-невероятни експерименти в областта на личния живот, отношенията с близките, и не само…. Има едно условие: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки момент.

Водолей

Днес може да възникне спор между Вашия любим човек и Ваш приятел, а точно Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, интересно и завладяващо занимания, но друг изход за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.

Риби

Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

предишна статияЛеко затопляне и ново застудяване днес, снеговалежите ще продължат
следваща статияДнес някой не може да разчита на любимия, друг го чакат професионални неприятности