зодиак

Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък – няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно…

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

Днес Вашите роднини и близки могат да Ви разберат неправилно, което ще окаже сериозно влияние на Вашето психическо състояние. А това може да се стовари на Вашия любим човек, и просто няма начин да не се отрази на вашите отношения. Бъдете предпазливи и сдържани.

Рак

Намирате куп поводи за вълнения и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било реална работа. За щастие, наоколо има хора, на подкрепата и съдействието на които винаги може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че ситуацията не е така безнадеждна, както Ви се е струвало, и отново ще почувствате прилив на жизнена енергия. Отношенията с любимия човек са динамични. Макар че не искате да се карате, претенциите Ви един към друг са се понатрупали и са станали прекалено много, та негативни емоции ще възникват доста често. Потърсете си занимания , помагащи да се възстанови душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?…

Лъв

Дори и да си имате любим човек, това съвсем не значи, че нямате право даже и да гледате представителите на противоположния пол. Не Ви ли се струва, че твърде рано си надявате фередже? Никой и никога не трябва да Ви забрани, да пообщувате с втората половинка на Ваша приятелка, например. Разговор и поглед съвсем не са изневяра…

Дева

Предстои ден на светски развлечения и активно участие в събитията , привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите много предпазливо: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, за да нанесат удар по Вашата репутация. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична бързина. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със семейството. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото поколение. Ако сте на средна възраст, може да Ви зарадват новини, получени от порасналите деца.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска , да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!

Стрелец

През този ден не трябва да гладувате и да пиете много течности. Най-добре е вежливо да игнорирате всеки опит за вмешателство във Вашия личен живот, но в никакъв случай не трябва да нагрубявате излишно любопитните приятели. Не се вълнувайте. Днешният ден няма да донесе бурни събития, стига само Вие активно да не си търсите приключения. Не е зле да се занимавате и с медитация. Единстеното, което би могло да зачеркне всички Ваши старания през този ден, това е, да извършите нещо под влияние на силни емоции.

Козирог

С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е изключително подходящ за правене на планове и стремеж за тяхната реализация, но е неподходящ за извършване на финансови операции , посещаване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всякакъв характер. Материалните средства, с които в момента разполагате, може да бъдат подложени на сурова ревизия. Ако нищо не Ви заплашва отвън, звездите Ви приканват да направите доброволна инвентаризация на своите ценности – веществени или духовни. Не е изключено да изплуват предишни грешки във водене на дейността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите доходи. Ако ги има, отстранете ги!

Водолей

Нищо не значещ разговор за времето с непознат човек , може да доведе до съвсем значими последствия. Затова преди да се оплачете от студ, вятър или омразен дъжд, избере си по-симпатичен и приятен събеседник. Че знае ли се?…

Риби

Ако днес около Вас витаят идеи, предизвикващи дискомфорт, то точно на тези идеи трябва да обърнете внимание на първо място. Дошло е време да разширите своите граници и да направите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, отново да започнете да атакувате подстъпите към предишни цели. Изпълнени сте с много енергия, и сте в състояние да направите нова оценка на старите обстоятелства. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един шанс. Твърде голяма е вероятността, точно сега да постигнете желания резултат.

предишна статияИ днес времето ще бъде облачно и мъгливо
следваща статияАдв. Марин Марковски: На съдиите у нас им трябва повече смелост