зодиак зодии

Овен
Отделете внимание на професията, кариерата и на силните на целия свят. Ако наскоро сте стъпили в сериозен конфликт с шефа или колега, ще се появи неочаквана възможност да се възползвате от получени някога оригинални знания, или от нечие покровителство или защита. Нараства вероятността за успех в тайни работи или в нестандартни начинания. В основата на всичко трябва да бъде умението Ви да работите и планирате. Ако сте майстор в своята работа, това няма да представлява никаква трудност.

Телец

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това ще се отнася както за Вашата работа, така и за личния Ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за Вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата. Животът на върха може да бъде доста самотен, но пък е отлично място човек да изказва своето мнение.

Близнаци

Забравете за всички условности и днес, в някакъв момент, поканете своя любим човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго ярко събитие, а мястото да е дневната или дори кухнята, а музиката да идва от някакъв малък приемник… Антуражът не е важен. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак

Това, което преди месец Ви е притеснявало и Ви е създавало проблеми, днес ще можете да направите с особена лекота, и даже с удоволствие. Заслугата ще бъде до голяма степен на Вашия любим човек, дори и той да не го осъзнава. Звездите не Ви съветват, да му благодарите, но можете само да признаете, че е истинско съкровище и да започнете да се отнасяте с него съответстащо. Или да продължите.

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Везни

Разкъсвате се между две противоположни желания – да запазите това в строга тайна, или обратно – да разкажете на всички онова, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за общуване и ситуацията ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но след като направите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион

Ще се наложи да отделите доста време за неприятни разговори и изясняване на отношенията. Иска Ви се да приключите с това по-скоро, но обкръжаващите изглежда предпочитат многократно повторение на цикъла, състоящ се от упреци, претенции, обяснения и извинения. С работа може да се занимавате през втората половина на деня, като това време ще бъде изключително плодотворно. Денят е много походящ за творческа работа, тъй като нямате недостиг на хубави идеи, нито на хора, готови да помогнат за тяхната реализация. Избягвайте необмислените покупки, тъй като днес сте склонни да харчите пари за ненужни неща.

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог

Днес ще се почувствате като истински герой, който е в състояние да извърши най-невероятни подвизи в името на най- истинската и голяма любов. А в това, че любовта Ви е истинска, въобще не трябва да се съмнявате, особено след постигнатото през този удивителен ден.

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Днес настроението на Вашия любим човек ще бъде доста ехидно и едновременно с това – игриво. Затова на желанието Ви да поговорите сериозно и откровено, той ще се подхилва, като с това безкрайно ще Ви дразни. Ако се отнесете към това му действие с ирония, може даже и удоволствие да изпитате…

предишна статияОт компотите на баба до… сладоледа: съкращаващи живота храни
следваща статияЗапочва заоблачаване, очаква се и дъжд в Западна България