хороскоп
хороскоп

Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи…

Телец

Денят се оказва много успешен от делова гледна точка. Имате достатъчно сили и енергия, за да реализирате своите нови планове и идеи в живота. Ако става дума за пари или ценно имущество, избягвайте да бързате. Ако пък планирате смяна на работата, не би било излишно да покажете разбиране. Най-страшното, което може да Ви се случи днес е, да подведете своя любим човек тогава, когато най-много се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане само в случай, че решите съзнателно да постъпите така. Затова са нужни само малко внимание и търпение, и отново ще сте незаменими и важни в живота на Вашата „половинка”.

Близнаци

Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални трудности. Може да Ви стане ясно, че на сегашното Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то – взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде щедър на интересни срещи и вероятно ще имате възможност за запознанство с много симпатични хора. Не трябва да форсирате събитията, се ограничете само с невинен флирт.

Рак

Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните з а днес събития съвсем не Ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано. Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.

Лъв

Днес трябва да помислите за целесъобразността на онези свои желания, които изказвате пред своя любим човек. Може би все- пак не Ви е нужно брилянтено колие или глупавата луна от този глупав небосклон? Навярно щастието може да се получи и с други, по- малко екстремални способи.

Дева

Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нешо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни

Днес у Вас ще се събуди бунтар, разрушител и революционер. Ще Ви се приискат кардинални промени в отношенията с Вашия любим човек, за да можете на мястото на тези отношения да изградите нещо ново, съвършено различно и зашеметяващо.

Скорпион

Ще успеете да оправите разногласията, които дълго време са се месели в професионалното Ви израстване (и са били пречка), а и в работата Ви въобще. Миротворческите Ви мисии ще се окажат успешни и ефективни, а в същото време и полезни. Ще си спечелите репутация на човек , способен да се справи дори и в най-сложната ситуация. Взимате верни решения, когато нещата опират до пари, така че ще можете да правите покупки и инвестиции, без да се страхувате, че ще останете без нищо. Сдържаността и способността да контролирате чувствата си, ще Ви помогнат да избегнете проблеми в личния си живот. Днес за Вас не са страшни нито изкушения, нито съблазни.

Стрелец

Не всичко се подрежда така удачно, както би Ви се искало. Днес Стрелците се оказват жертва на собствената си непредпазливост и доверчивост. Хората, с които представителите на знака са били напълно откровени, са готови да използват получената информация за собствени интереси. Възможни са сериозни проблеми в отношенията с приятелите – натрупали са се не малко противоречия и разногласия, с които е доста трудно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и лесно се поддавате на провокации, така че не трябва да разчитате на това, че денят ще премине спокойно.

Козирог

Днес ще срещнете някого, с когото ще говорите на един и същ език и ще се разбирате даже и без думи, сякаш си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика помежду ви, не губете връзка с този човек.

Водолей

Не трябва да се обиждате днес на своята половинка, дори и да прави съвсем неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави удоволствие, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на негативното му поведение, са наистина добри намерения.

Риби

Днес Вашия любим човек ще се окаже голяма лакомия – колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите особено за вкусовите качества на храната, но трябва да се замислите за нейното количество. Яденете трябва да бъде действително много: като за пет доста гладни големи хора.

предишна статияПредимно слънчево време днес
следваща статияЛишиха Русия от Шампионска лига, УЕФА ще евакуира футболистите в Украйна