зодиак зодии

Овен
На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

 

Телец

Денят е подходящ за изказвания пред околните на тема любов и пари. Днес онези, които Ви заобикалят, ще са готови да вървят след Вас и да Ви слушат внимателно. В работата може да повдигнете темата за пари – не са изключени много щедри премии от страна на ръководството, а също може да си правите планове за по- дълъг срок. В отношенията с другия пол може да очаквате голама страст и всеотдайност, а чувствата ще се проявяват ярко и наситено.

Близнаци

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Рак

Времето, което неотдавна сте посветили на семейните задължения е било прекарано плодотворно и до някъде интересно, но Ви е коствало много сили. Даже и когато нещата вървят горе-долу добре, пак има някакви емоционални неприятности : недоразбиране с приятели или голямо натоварване на работа. Поради всичко това днес сте много по-чувствителни от обичайното. Отделете малко време за да съберете сили и се заемете с онова, което може да Ви помогне.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще му се прииска да Ви признае за нещо важно, сериозно и дълбоко, което е разбрал съвсем неотдавна, и което не му дава мирка да заспи. Постарайте се да го изслушате много внимателно и да оцените казаното по достойнство, защото в противен случай много лесно на Вашите отношения може да се постави кръст.

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто иска да се покаже. Имате идеи и вдъхновени съвети, които сте готови да споделите с всеки, който е готов да Ви изслуша, дори и сами да не осъзнавате това. Засегнете темата, която сте избягвали до този момент поради страх да не бъде погрешно разбрано онова, което мислите. Сега ще кажете възможно най-точните думи и неловкостта, от която сте се опасявали, ще се превърне за достойна за уважение честност.

Везни

Появява се възможност да укрепите своите позиции, да намерите нови съюзници , и да станете по-важна и влиятелна персона. Наистина, заради това ще се наложи да покажете зъби, но това си заслужава. За целта просто трябва временно да скриете своето миролюбие от околните, но съвсем не е задължително да се разделяте завинаги с това свое похвално качество. Много е важно своевременно да проявите инициатива в личния си живот. Ще имате възможност да завоювате сърцето на човека, които от отдавна Ви е симпатичен. Не е изключено неочаквано любовно признание, покана за среща и (или) приятен подарък.

Скорпион

Не си заслужава днес прекалено да разчитате на помощта на своя любим човек: тя повече ще напомня мечешка услуга, отколкото реално подпомагане. Така че ако изведнъж Ви зададе сакралния въпрос: „Да ти помогна, или да не ти преча?” най- добре ще бъде да му отговорите:”Не ми пречи!”.

Стрелец

Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минута да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог

Днешният ден ще бъде благоприятен за срещи с близки хора и с роднини. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате семеен празник. Общуването днес ще бъде приятно и увлекателно и ще научите много интересни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични постъпления.

Водолей

Бавно, методично, крачка по крачка, Вие вървите към своята цел. Може да се поздравите: днес тя е с още една крачка по-близо. Една крачка не е толкова малко, особено ако е направена в правилната посока. Това си е истинско постижение. Може да се поздравите за това. Продължавайте в същия дух!

Риби

Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

предишна статияРазкъсана облачност и превалявания в Западна и Централна България
следваща статияВ КЕВР ще обсъждат поевтиняването на топлоенергията