Начало Водещи На една зодия ще й се наложи да се оправдава, а друга...

На една зодия ще й се наложи да се оправдава, а друга не трябва да разчита на любимия човек

1094
овен

Овен
Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

 

Телец

Днес ще бъдете в сложно положение: ще се наложи да направите избор между собствените си делови интереси, и помощта на приятелите. Ще чуете много молби, на които ще е трудно да откликнете, но и не трябва да им отговорите с отказ. Опитите Ви да прехвърлите собствените си грижи на чужд гръб, едва ли ще доведат до нещо добро, тъй като помощниците Ви са твърде малко, а добри и надеждни почти нямате. Това, на което можете да разчитате днес , е разбирането от страна на любимия човек. Може и да не сте намерили своята „половинка”, но хората, на които ще попадате днес, ще са изключително неподходящи…

Близнаци

Може да разчитате на успехи, но навярно днес ще са Ви нужни ловкост, комбинативност и богата фантазия. Ще успеете да заобиколите поставените капани, и едновременно с това да създадете препятствия по пътя на конкуренцията. За съжаление всичко това е свързано с колосално нервно напрежение и затова още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от почивка. Много опасна е непроверената информация – както тази, която разпространяват за Вас, така и другата, която Вие получавате. Кажете „не” на сплетните, а ако е възможно, не давайте повод за тях.

Рак

Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление – приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.

Лъв

Сутрината може да бъдете прекалени идеалисти, особено ако датата на Вашето рождение е в средата на август. В началото на деня не трябва безогледно да вярвате на другите хора (както, впрочем, и на себе си). Във всички партньорски отношения, включително и съпружеските, през това време ще преобладава някаква несигурност и загадъчност. Втората половина на деня обещава да бъде доста наситена, и като цяло – успешна. Ще имате повод да се повеселите, да общувате с близките и да се опитате да реализирате някои от своите таланти. В същото време най-скъпите Ви хора щв са способни да Ви поизлъжат или да се пошегуват с Вас. Не играйте хазарт, не сключвайте съмнителни сделки и не вярвайте на примамливи предложения и подозрителни покани.

Дева

Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните. Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

Везни

Този ден ще се наложи да посветите на не най-приятния начин на общуване – ще се наложи, да се оправдавате. Не е важно, дали сте правили нещо осъдително или не – вината Ви ще бъде обявена за очевидна и не Ви остава нищо друго, освен да я признаете и да се опитате да обясните своето поведение. Късмет!…

Скорпион

Не си заслужава днес прекалено да разчитате на помощта на своя любим човек: тя повече ще напомня мечешка услуга, отколкото реално подпомагане. Така че ако изведнъж Ви зададе сакралния въпрос: „Да ти помогна, или да не ти преча?” най- добре ще бъде да му отговорите:”Не ми пречи!”.

Стрелец

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа (или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите Ви проекти.

Козирог

Козирозите могат да използват този ден за уреждане на някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Дипломатическите таланти на представителите на знака днес ще се проявят особено ярко, така че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всякакви преговори ще изискват сериозни емоционални загуби. Свободното време трябва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие – това помага да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от само себе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

През този ден най-напред бъдете честни със себе си. Тогава и по отношение на Вашия любим човек ще бъдете достатъчно искрени и няма да има за какво да се срамувате. През този ден е много важно да няма пред кого да се чувствате виновни и да останете щастлив притежател на кристално чиста съвест.

предишна статияДнес се очакват валежи и гръмотевични бури
следваща статияУчени: Консумирайте яйца с мярка