хороскоп 2

Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Откажете се от активна дейност и се съсредоточете към анализ на събитията, които стават в живота Ви. Оценете собствените си успехи и неуспехи в последно време. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в случая се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, особено с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща чувствителност и интерес към всичко ново и неизвестно, може да станат причина за опасни ситуации. Запазете спокойствие, и трудностите и препятствията по Вашия път ще бъдат отстранени.

Близнаци

Днес може наистина много да Ви провърви. Звездите предсказват с учудване за себе си да намерите едра банкнота на пътя си или някъде в подлез… И разбира се, радостта Ви няма да има предел! Звездите Ви съветват да не планирате за тези пари сериозни покупки, а постъпете по-просто. Устройте си малък пир със своята половинка в някое кафе – от където дошло, там и отишло…

Рак

Денят е свързан с финансови загуби. Въздържайте се от взимане на решения, свързани с пари, а също и от необмислени придобивки или сключване на съмнителни сделки. Бъдете готови да промените своите планове, отнасящи се до личното или семейно имущество. Перспективите в работата не са лоши и ще можете да се наложите над съперниците, както и да прокарате великолепна своя идея. В личната сфера обстоятелствата ще се подрежадт много благоприятно. Няма вероятност за сериозни промени, а само за малко радости и изненади. Възможно е организиране за успешно пътуване.

Лъв

При Лъвовете е възможно не всичко да бъде наред с вътрешната нагласа, а това днес има опасност сериозно да развали не само Вашето настроение, а и това на Вашите близки. Както винаги ще Ви помогнат семейството и хората от близкото Ви обкръжение. Половинката в семейството ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един съвършено нов проблем, а вечерта сякаш всичко ще вземе с ръка!

Дева

Днес ще се наложи да сте максимално сериозни с Вашия любим човек, даже и на него да му се иска да се посмее, да се пошегува или да се направи за кратко на глупак. Само че единствено деловия подход при общуването ще Ви осигури пълно взаимно разбиране и подкрепа, а за момента точно това Ви е нужно.

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион

За Вас това е ден на успешна реализация на плановете. Всичко, което е било добре премислено и организирано, преминава по възможно най-добрия начин. Импровизациите обаче ще се окажат не толкова удачни, тъй като Вие не така бързо и безгрешно, както друг път, ще реагирате на промените в ситуацията. Възможно е получаване на неочаквано известие , което да Ви удиви, и даже ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят отношенията с близките: те не само ще Ви подкрепят, но и ще Ви критикуват. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви дразни не на шега. Вечерта са възможни сериозни разправии.

Стрелец

Убедете се в това, че точно знете, къде звършва приятелството и започва любовта. Днес ще Ви бъде много лесно да прекрачите тази граница както към едната, така и към другата страна. Трябва точно да знаете какво правите и какво Ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за Вас начин.

Козирог

Дами, днес не ви е забранено, да правите разни покупки: като се започне от продукти, и се свърши до битова техника. Oтношенията с някой, който Ви интересува, може да се характеризират с някаква неопределеност. Тъй като това няма да има външни прояви, няма да се стигне и до взаимни упреци и обвинения. Затова няма никакъв смисъл да влизате в безмислени спорове. Още от сутринта трябва да съберете мислите си, тъй като е време да реализирате отдавна замислен план. Би било добре да позвъните на своите близки.

Водолей

Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!

предишна статияКой не бива да се ваксинира – всички най-важни въпроси и отговори
следваща статияДнес отново може да се появи сняг