Начало Свят Най-неприятният финал на шофьорски изпит в историята

Най-неприятният финал на шофьорски изпит в историята

982

Немалко хора вярват, че автомобилните инструктори би трябвало да носят някаква отговорност за простотиите, които възпитаниците им правят по пътищата, след като вземат книжка. Но понякога съдбата сама се грижи да ги възмезди за качеството на обучението, което дават.

17-годишна курсантка от Бъфало в американския щат Минесота ще остане в историята с вероятно най-куриозния проверовъчен изпит. Опитът на девойката да получи свидетелство за управление завърши… със забиването на тестовия автомобил в сградата на училището за шофьори.

Според официалното съобщение на полицията в Бъфало момичето се объркало при опит за перпендикулярно паркиране и вместо задна, включително директна предавка. Паникьосано от грешката, то натиснало газта и автомобилът се врязал право в сградата на шофьорската школа, пробивайки тухлената стена.

60-годишната инструкторка е пострадала леко при удара и е в болница, а кандидат-шофьорката е жива и здрава. Няма да бъдат повдигани обвинения по случая, увериха от полицията. Служител на реда написа в Twitter, че посъветвал младата дама да гледа от позитивната страна – че ще има забавна история за разказване, и след време да опита пак.

предишна статияПочина първата победителка в конкурса „Евровизия“
следваща статияКапитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос стана баща за трети път