Начало Водещи Най-вкусните зимни предястия

Най-вкусните зимни предястия

3769
храна

Кой не обича предястията? Предястията са основна част от менюто почти по целия свят и дават възможност за проявяване на повече креативност както в заведенията, така и ако са приготвени вкъщи.

За българите, едни от най-вкусните предястия това са лютеницата и туршията, особено ако са домашно приготвени. foodpanda, подбра най-вкусните зимни апетайзери, които несъмнено трябва да присъстват в зимното ви меню.

Брускети – брускетите са изключително популярни в Италия и Франция. Те се сервират преди основното ястие и могат да бъдат както постни, така и с различни колбаси.

храна

Руло от тиквички с крема сирене – грилованите тиквички, пълнени с крема сирене са популярно предястие в много страни по света. Освен, че са здравословни, те са и много вкусни.

храна

Пълнена яйца с черен хайвер– черният хайвер е любим за руснаците, които са известни и със своята креативност. От тях идва и това предястие – пълнено сварено яйце с черен хайвер.

храна

Топени сирена със сладко – стандартно предястие, за тези, които обичат съчетанието на сладко и солено.

храна

Пълнени гъби със сирена и бекон – това е едно най-поръчваните предястия, защото е вкусно и лесно за приготвяне.

храна

Плато с колбаси и сирена – класически и лесен избор, които отива на всяко питие. Добрият избор от сирена и колбаси, може да задоволи всеки вкус

храна

предишна статияПрародителят на всички британци е… къдрав, тъмнокож и със сини очи
следваща статияИзложението SOFIA WINE & SPIRIT FEST за първи път в София