Начало Любопитно Мода, чар или бедствие: Кание Уест с джапанки на сватба

Мода, чар или бедствие: Кание Уест с джапанки на сватба

2020
Кание Уест

Кание Уест стана обект на подигравки, след като се появи с малки джапанки от колекцията си Yeezy на сватбата на рапъра Ту Чейнз и дългогодишната му приятелка Кеша Уорд, пише Tialoto.bg.

Ким Кардашян и съпругът ѝ бяха поканени на екстравагантното тържество, което се състоя в имението „Джани Версаче“ в Маями тази събота.

41-годишният Кание, който се изявява и като дизайнер, определено привлече вниманието на феновете си с избора си на „обувки“ за официалното събитие.

Звездата понесе доста критики в социалните медии заради смешните джапанки, които беше нахлузил, в съчетание с иначе стилния си костюм. На всичкото отгоре джапанките определено не му бяха по мярка, но пък трябва да признаем – бяха в цвета на костюма му.

Феновете на Уест също така недуомяваха, защо той е обул джапанките с чорапи и защо, след като са си от неговата колекция, не си е взел точен размер.

Някои хора предположиха, че Кание се е подготвил за нощно къпане в басейна на имението или пък, че в последния момент си е изцапал официалните обувки и е прибегнал до джапанките.

Колкото до 37-годишната Ким, тя пък беше избрала за сватбата зелена, неонова рокля от кожа, която подчертаваше сексапилните ѝ извивки.

предишна статия6 любопитни и малко известни факти за динята
следваща статияИ днес времето остава без промяна – очаквайте дъжд следобяд