Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Телец

За каквито и да било сериозни начинания, денят не е подходящ. Телците са в лекомислено настроение и да се захващат с онова, което едва ли ще успеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, но те няма да са толкова значителни,че да развалят настроението Ви. Добре преминават всякакви развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате участие. Може да поканите на гости колеги и приятели: импровизирана сбирка би преминала много весело. Романтично настроените Телци няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, но едва ли ще започнат дългосрочни отношения през този ден.

Близнаци

За Вас денят ще се окаже много успешен и лек. Днес може да разчитате на своите подчинени, както и на доброволните си помощници. И едните и другите ще направят всичко възможно, за да Ви избавят от грижи и ангажименти. Вие само трябва да се разпореждате и на време да вдъхновявате своята малка армия за подвизи. Днес ще бъдете изключително романтични и без усилие ще привличате хората, нетърпеливи да скъсат оковите на ежедневието. За начало на сериозни отношения този ден не е най-подходящ, но ярките впечатления са Ви гарантирани.

Рак

Уморени сте. И своята умора прехвърляте на своя любим човек. Той може и да не е против и да се опитва да Ви помага и разбира, но както е известно, водата може камък да пробие и Вие полека-лека да го изкарате от нерви. И тогава моментално ще забравите за умората, защото пред Вас в пълен ръст ще се изправят проблеми от друг характер. Не довеждайте нещата до такова положение!

Лъв

През този ден най-добрия съвет, който ще получите относно това, какво да правите със своя личен живот, ще бъде получен случайно: ще го чуете в откъс от нечий разговор, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в автобуса, или ще си спомните някакъв пример от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка сериозно.

Дева

За Вас, Девите, този ден ще е приятен. Не само че ще се справяте със своите задачи, но и ще успявате да помогнете на близките си. Ще се радвате на известия, дошли от далеко. Възможни са непланирани срещи с приятели от детството. Лесно днес ще се зараждат романтични симпатии, като при това избраният обект ще бъде много подходящ. Денят е подходящ и за придобиване на вещи, нужни за домакинството (като напимер битова техника). Но пък с покупките на антикварни предмети и ювелирни изделия е добре да поизчакате, което ще рече – да ги отложите. Не е желателно също да харчите пари за тоалети, козметика и салонни процедури.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Денят ще Ви донесе не малко изненади. Твърде трудно ще се ориентирате в ситуацията: интуицията няма да Ви подсказва нищо, а за логически разсъждения информацията ще е малко. В такава ситуация има само един надежден способ да избегнете грешките – да не предприемате абсолютно нищо. Всъщност на всички представители на Вашия знак такава „стратегия” няма да Ви е по вкуса. Ще Ви зарадва среща с приятели отлично ще прекарате времето си във весела компания. За съжаление романтичните отношения няма да се развиват съвсем така, както би Ви се искало, а това ще Ви донесе не малко вълнения. Само имайте предвид, че днес сте склонни към преувеличаване и всъщност не всички проблеми са толкова сериозни, както сега Ви се струва.

Стрелец

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа ( или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите Ви проекти.

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения.

Водолей

Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро… Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така…

Риби

В миналото е имало моменти, когато за дълго сте изоставали, просто защото сте се страхували да се движите. Не позволявайте, това да се повтори. Вземете това смело решение и Вселената ще разтвори пред Вас всички запечатани врати, които е възможно. И макар че това се отнася до абсолютно всички аспекти, това ще придобие особена актуалност за всеки избор, който трябва да направите в любовта. Доверете се на своите инстинкти и те ще Ви изведат на верния път.

предишна статияВеремето остава необичайно топло за сезона
следваща статияТемпературите остават високи, вятърът се усилва