Начало Хороскоп Много тежък ден за една от зодиите днес. Силна изява за друга

Много тежък ден за една от зодиите днес. Силна изява за друга

1879
Зодиак

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец
Никой не може да отрече това, че сте щастлив човек! Щом ситуацията е започнала да става интересна, Вие сте се оказали на най-доброто място, на първия ред! Определено сте в центъра на цъбитията и трябва да се подготвите за това, което е все още в сила. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има предвид какво предстои днес, очаквайте леко объркване и забързани сигнали. Всичко това е нормално и ще Ви бъде от полза, принуждавайте се да забавите ход. Енергията , която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, но трябва да се постараете, да бъдете наравно с тях.

Близнаци
Днес трябва твърдо да помните, че сте отговорни за онзи, когото сте опитомили. Нали когато сте се грижели за любимия човек , стремейки се към неговото разположение, сте се държали малко по-различно от сега? Върнете се в тези времена, бъдете нежни, ласкави, внимателни, и най-вече – разбиращи партньора.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв
Вашата стихия са почивките и развлеченията и затова в работата понякога Ви е „горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с настроение да се потрудите, и то да се потрудите усърдно. Ще Ви е необходима всичката Ви енергия, когато статусът Ви в кръга на общуване е станал вече с табелка „недостъпен”, затегнете ремъците , бъдете сериозни и изпълнете онова, което трябва, независимо за какво става дума.

Дева
Не бързайте! Когато се работи с нещо, съставено от малки метални детайли, трябва да работи правилото на големия пръст. Ако те не съвпадат, значи всичко, което правите, е неправилно!. А ако се опитате да приложите сила, ще се стигне до счупване, а тогава какво ще Ви остане? Към днешния ден също трябва да приложите това правило. Дразни Ви колегата? Бихте предпочели най-сетне той да преодолее своето глупаво настроение. Не бързайте! Проблеми с компютъра? Не се бързайте! Не е доволен колегата Ви? Какво от това?…

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион
Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия любим човек през този ден, че само Вашето пребиваване редом с него, независимо дали ще е морално или физически, ще може да му помогне поне малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец
В това, което ще каже Вашата половинка днес, няма да има никакъв подтекст! И даже не се опитвайте да го намерите. Ще Ви кажат точно толкова, колкото мислят: нито дума повеч, нито дума по-малко. Затова ако изведнъж откриете в казаното таен смисъл, просто ще се дължи на голямата Ви фантазия…

Козирог
Езикът, на който ще си говорите с Вашия любим човек днес, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават достатъчно Вашата двойка,ще бъдат напълно убедени, че се карате. А всъщност така ще Ви бъде по- уютно и комфортно.Какво пък, щом така Ви харесва!

Водолей
Трябва да се пазите. Този ден е свързан с понижаване на жизнения потенциал и влошаване на самочувствието. Не надценявайте възможностите на своя организъм, съкратете натоварването и избягвайте преумората. В порциона трябва да се включат плодове (желателно жълти и оранжеви), както и пресни сокове. Денят не е борат на събития, но пък е щедър на приятни емоции и дребни неща, покачващи настроението. Ще Ви зарадва и общуването с по-млади роднини. Ще се появят възможности да направите приятна изненада на любимия човек. Вероятни са ценни подаръци и удачни покупки.

Риби
Днес Вашият любим човек активно ще Ви пречи да достигнете целите, които сте си поставили. При него това ще се получи случайно и непреднамерено. Постарайте се да му посочите грешките, а това може много забележимо да промени обстоятелствата в положителна за Вашия тандем посока.

предишна статияКак да се храним според кръвната група
следваща статияПореден ден на дъждове