зодиите

Овен
Как ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

 

Телец

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това ще се отнася както за Вашата работа, така и за личния Ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за Вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата. Животът на върха може да бъде доста самотен, но пък е отлично място човек да изказва своето мнение.

Близнаци

Днес ще бъдете свидетели на зрелището, как Вашия любим човек ще се чуди и опитва да се справи с ваш общ проблем. При това Вие едва ли ще искате да помогнете, а и да искате, няма гаранция, че ще можете, дори това да е наложително. За Вас най- главното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак

През този ден на Вашият любим човек ще бъде много трудно да приеме факта, че в живота Ви има още някои любими и близки за Вас хора. В крайна сметка ще се наложи да се примири с това, особено ако те не са му пряка конкуренция, и не претендират за Вашата ръка или сърце.

Лъв

Чувствате, че на практика в работата сте попаднали в задънена улица. . Това не е най-приятното състояние, но ако обсъдите своите отдавнашни мечти, , отново ще усетите надежда. Открити сте за нови идеи, но много силно Ви напряга чувството, че трябва незабавно да вземете решение по този повод. Ангажирайте мозъка си и творческото решение само ще се появи…

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни

Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било необходимост, и затова слизайте. Като цяло денят обещава да е спокоен и да не е натоварен със събития. Душата Ви трябва да бъде сгрята от осъзнаването на собствената си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвя, за да сте щастливи?

Скорпион

Днес Вашия любим човек няма да вярва в онова, което му кажете, като в най-добрия случай ще го приема за шега, а в най-лошия – за нагла лъжа. В крайна сметка ще се наложи да се въздържате от сериозни разговори по интересуващата Ви тема. Макар и само за да избегнете конфликтите.

Стрелец

На Вашия любим човек днес ще се наложи, да проявява чудеса от въздържание и търпение, за да реагира на Вашите действия по необходимия начин. За съжаление по същото време за Вас ще е доста трудно, да не се дразните от дреболии, но нищо не пречи все пак да опитате.

Козирог

Днес любимият Ви човек ще бъде много зависим от Вас за всичко. Възможно е, в една или друга степен, на карта да бъде поставен дори живота му, колкото и патетично да звучи това. Постарайте се, да се отнесете към този факт с цялата отговорност, а и да направите всичко, което зависи от Вас.

Водолей

Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на ръководството, а също и на по-възрастните роднини. Да, днес ще Ви критикуват и ругаят много по-често, отколкото да Ви хвалят, и за съжаление нищо няма да може да направите. От друга страна за Вашите малки пропуски, които днес предизвикват такъв резонанс, навярно всички скоро ще забравят. Ако за този ден планирате романтична среща, бъдете готови за малки, но досадни неприятности – например за закъснение на Вашата „половинка”, липса на свободна маса в любимото кафе, или за неуместен сюрприз, направен от сърце, и с най-добри намерения.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро…

предишна статияОграничават временно движението в тунел „Витиня“
следваща статияАПИ: Днес би трябвало движението по „Витиня” да бъде пуснато във всички ленти