Начало Водещи Мелания Тръмп критикувана заради връчени награди

Мелания Тръмп критикувана заради връчени награди

1172
Мелания Тръмп

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп за пореден път беше критикувана, този път заради участието си в церемония по връчването на международната награда Women of Courage Awards в Държавния департамент на САЩ.

Тя връчи награди на жени, чиято дейност изисква смелост и мъжество.

„Смелите жени, които награждаваме днес, са истински героини. Мъжеството е качество, което е необходимо на света. То отличава героите от останалите. Смелостта се проявява, когато не само виждаш нещо неправилно, но и се опитваш да го поправиш“, изтъкна съпругата на Доналд Тръмп пред гостите.

Мелания Тръмп

Сред лауреатите бяха адвокатката Айман Омарова от Казахстан, която защитава потърпевши от насилие, както и режисьорката Роя Садат от Афганистан, която се бори за правата на жените и децата в своята страна.

Церемонията бе предшествана от скандалите, свързани с изневерите на Доналд Тръмп, което повлия върху ползвателите на социалните мрежи. Много от тях критикуваха първата лейди за участието й в церемонията по връчването на наградите Women of Courage Awards.

„Мелания не е човекът, който трябва да връчва подобна награда. Тя е слаба жена, която отново и отново позволява да бъде лъгана. Тя има възможност да спре лъжата и да даде пример на други момичета и жени,“ сподели един от ползвателите.

предишна статияДОКАЗАНО: Пърженото месо вдига кръвното
следваща статияЕС временно отзова своя посланик от Русия: какво следва?