Начало Водещи Мелания Тръмп има политическа мисия. Вижте каква е тя

Мелания Тръмп има политическа мисия. Вижте каква е тя

924
Мелания Тръмп, Доналд Тръмп

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп официално ще обяви нейната политическа мисия, целяща да обърне повече внимание проблемите на децата, предаде националната телевизия на страната Ей Би Си.

Тя прие тази своя роля преди 15 месеца и от тогава се бори срещу проблемите на децата, като кибертормозът и пристрастяването към антидепресанти.

Говорителят на Мелания  Тръмп заяви, че тя няма да се концентрира само над един конкретен проблем, а иска да реши максимално много от проблемите на американските деца.

„В тези дни децата страдат от доста проблеми растейки. Госпожа Тръмп иска да помогне на следващата генерация създаде промяна, чрез отбелязването и решаването на много проблеми, с които децата се сблъскват растейки”, съобщи ръководителят на комуникациите на първата дама – Стефани Гришъм.

И допълни:

„Както в доста събития, в които госпожа Тръмп участва докато е първа дама, може да видите, че нейния фокус е изцяло върху доброто на децата”.

Очевидната ирония е, че въпреки, че Мелания Тръмп говори срещу кибертормоза, това не пречи на съпруга и да го практикува в Туитър.

Тя дори беше домакин на кръгла маса свързана с кибертормоза в Белия дом, на която имаше много технически експерти.

„Ясно ми е, че хората са скептични за това, че точно аз коментирам тази тема”, заяви тя по време на кръглата маса, проведена през март. „Бях критикувана за моето участие в проследяването на проблема и не знам как това ще продължи. Но критиката няма да ме спрят да правя това, което намирам за правилно”, коментира първата дама.

Гришъм също защитава интересите на първата дама казвайки, че г-жа Тръмп „е независима жена, която прави това, което тя смята, че е най-добро за децата. Това трябва да бъде поощрявано, а не критикувано”.

Мелания Тръмп също така ще продължи да поставя фокуса на внимание върху здравословния начин на живот, за който нейната предшественичка Мишел Обама направи и зеленчукова градина в Белия дом. Тръмп събра последната реколта от тази градина на събитие през септември и береше зеленчуци с децата.

предишна статия„Евровизия” стартира. България подготвя невиждано шоу (ВИДЕО)
следваща статияСторми Даниелс за пореден път унижи американския президент (ВИДЕО)