Начало Новини Международна стартъп пътуваща изява "Ние творим бъдещето" ще се състои в София

Международна стартъп пътуваща изява "Ние творим бъдещето" ще се състои в София

54
Международна стартъп пътуваща изява "Ние творим бъдещето" ще се състои в София

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), в сътрудничество с италианската Search On Media Group, новаторска платформа за събития за насърчаване на световната мрежа на новаторското стартъп предприемачество, организира Mеждународна стартъп пътуваща изява „We Make Future“ („Ние творим бъдещето“). Събитието ще се проведе днес в зала „Средец“ на столичния хотел „София Балкан Палас“, информираха от ИАНМСП. БТА е медиен партньор.

Ще участват изявени лектори и панелисти от различни сфери на административното управление, финансирането и бизнеса на стартъп екосистемата, които ще споделят актуална информация относно новости, добри практики и ползата от прилагането им в различните икономически сектори.

Събитието „We Make Future“ е част от инициатива на ИАНМСП и италианската медийна група за участие на български нововъзникващи предприятия в Международния търговски панаир WMF за иновации, цифрови технологии и изкуствен интелект, който ще се проведе в периода 13-15 юни 2024 г. в италианския град Болоня.

Най-добре представилите се нововъзникващи компании ще получат достъп до „WMF Bologna 2024“, възможност за представяне на българския щанд, определен брой срещи с инвеститори по време на изложението, както и достъп до съпътстващи събития на WMF като „Нощта на иновациите“ по време на трите дни на събитието. За първите трима класирани организаторите са предвидили допълнителни привилегии. 

предишна статияТопло и слънчево и днес. Следобед кратки валежи в планините
следваща статияНургюл Салимова раздели точката с рускинята Катерина Лагно в седмия кръг на Турнира на претендентките