Начало Водещи Март месец започва с добра новина за представителите на една от зодиите

Март месец започва с добра новина за представителите на една от зодиите

3125
Зодиак

Хороскоп за 1 март 2018г.

Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци

Готови ли сте да взимате решения, които не одобряват дори и най-близките Ви хора? Днес сте в незавидно и угнетяващо положение: ситуацията на кратко може да бъде охарактеризирана като ”един срещу всички”. Положителното в цялата работа е, че ще имате възможност реално да оцените собствените си сили. Освен това ще можете да определите какво действително искате, и в съответствие с това да си набележите новите цели. Имайте предвид, че шансовете да намерите нови съмишленици, не са много големи. Сред тези, които казват, че са на Ваша страна, вероятно ще се окажат недоброжелатели, или просто лицемери.

Рак

Ако някой го е заслужил , това сте Вие, а това означава, че ще изпитате не малко удоволствие. Дошло е време да се развличате както трябва, прекарвайки една чудна и разкошна вечер . Уверени сте , че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, тъй като този някой жадува да Ви направи добро впечатление. Не му пречете…

Лъв

Днес ще имате голям късмет в намиране на нови приятели, а не толкова в завоюване на нечие сърце. А това, бъдете убедени, е за добро! Защо, всъшност Ви е нужна такава голяма колекция от сърца? А приятели човек нито намира лесно, нито има много…

Дева

Стремежът на Вашия любим човек днес към лидерство във вашия тандем, нама да се характеризира с подбиране на средства, а даже напротив – методите му на действие ще бъдат доста груби и резки. Постарайте се да му отстъпите палмата на първенството без бой, защото иначе боят ще бъде тежък, безсмислен и безпощаден.

Везни

Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо , от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате , и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион

Днес ще Ви се струва, че всичко, което правите в личния си живот, е неправилно, и е трябвало да постъпите по съвсем друг начин. Само че преди да променяте каквото и да било във Вашия модел на поведение, не забравяйте да се посъветвате със своя любим човек. Него това също го засяга.

Стрелец

Днес Вашият любим човек ще Ви направи най-щастливия човек на Земята, не предприемайки за това нищо особено. Така са се разпоредили звездите: дори само усмивка, дори само движение, дори само глас – и Вие точно знаете къде в този свят се намира седмото небе и как да стигнете до него.

Козирог

Вашето финансово положение може да се окаже малко нестабилно. А е възможно просто да преживявате, за да не се случи това, , защото Вашето внимание прекалено често се е отвличало към по-интересни работи. Не е важно как и защо е станало , но трябва да се върнете към цифрите, макар и за кратко. Ако дадете воля на емоциите си, това няма да доведе до нищо. По-добре употребете времето за проверка на своите сметки.

Водолей

Нееднозначен ден. От една страна Ви критикуват и ругаят, а от друга Вие сте съвършено уверени в своята правота, и то напълно основателно. Доста трудно ще бъде да намерите помошници и съюзници: идеите Ви им изглеждат съмнителни, а дългосрочните планове им се струват съвършено фантастични. Може да се доверите на интуицията си във всичко, което се отнася до работата и романтичната привързаност.Ново запознанство не само ще Ви зарадва, но и ще сложи началото на нови отношения, ако поискате това. Събития, нямащи пряко отношение към Вас, ще помогне да се ориентирате в своите чувства.

Риби

Определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите желания, или да изпитва Вашето търпение. У Вас може да възникне изкушение да отговорите със съгласие и да изчакате, за да видите какво ще стане, но и не се страхувайте да се откажете, ако това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

предишна статияНапредък в работата за една от зодиите. Друга да внимава да не пропусне романтичната възможност
следваща статияВНИМАНИЕ: Черен лед на пътя! Пътните настилки са почистени от снега