Начало Водещи Любовна среща за един от зодиакалните знаци, за друг – предстои пътуване

Любовна среща за един от зодиакалните знаци, за друг – предстои пътуване

2824

Дневен хороскоп за 23 декември 2017:

Овен

Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Телец

Ще бъдете склонни днес да си причинявате душевна болка, и то – напълно съзнателно. Всъщност, не е зле да се постараете, да не злоупотребявате с това силно средство, защото иначе болката може да се прехвърли и на Вашия любим човек, което е напълно безсмислено.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Саможертвата е като силно действащо лекарство: използвано в правилна дозировка, а и при нужните обстоятелства, може да окаже много мощно оздравително въздействие. Само че в нето1на доза и при неподходящи обстоятелства, може да се окаже смъртоносно… Помислете си, такова нещо какво отражение би могло да има над Вашия живот! Вашата саможертва дали е безопастна или не сте убедени в това? Няма да е излишно, да се консултирате с професионалисти, или в крайна сметка с надежден приятел, който би споделил с Вас други подобни ситуации…

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева

Очаква Ви един напълно успешен ден. Благодарение на умението правилно да си поставяте цели и да организирате чуждия труд, ще постигнете големи успехи в работата. Сега е възможно най-подходящото време за проява на лидерски качества. Можете да давате разпореждания и да ръководите останалите, а резултатът няма да е по-лош от когато действате самостоятелно. При това отлично ще усещате, кога натискът Ви става прекомерно голям, и на време ще отстъпвате, избягвайки конфликтите. Съчетаването на безупречна логика и блестяща интуиция, ще Ви помогнат бързо да се справите с личните проблеми.

Везни

Днес ще Ви очакват радостни открития и приятни попадения в личния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже така просто. Какво пък: хванете късмета си с две ръце и го дръжте здраво, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в неизвестно направление.

Скорпион

Днес няма да сте най-общителния човек и не искате да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се опитва да Ви застави. Общуването с любимия може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец

Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог

Това, че отлично умеете да вземате бързо правилни решения, съвсем не значи, че сте длъжни да решавате всичко и винаги. За щастие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте възможност да се справят с нещата сами, като само им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да преглътнете, и не се страхувайте да разпределяте задълженията, каквото и да Ви струва това, независимо дали те са работни или лични.

Водолей

Да се свиете на кравай, да се заврете в най- длечния ъгъл и да се покриете с някаква вехтория…. Да, днес не сте най- общителния човек, а и не искате да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара… Общуването с любимия може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от две думи: „Обичам те”, и всичко ще бъде достатъчно.

Риби

За Вас денят ще бъде интересен и увлекателен. В края му е възможна умора, но тя ще бъде приятна, съвършено лишена от привкус на разочарование, щедро озарена от радостта на удържаната победа. Интуицията Ви ще бъде много силна, благодарение на което ще успявате бързо да взимате верни решения и безгрешно да действате в сложна ситуация. Желателно е да съкратите разходите, тъй като сте склонни да се разделяте с парите леко и необмислено. Впрочем, звездите нямат нищо против дългосрочните инвестиции, планирани от по-рано.

предишна статия5 любими български имена празнуват днес! Ето кого почита църквата
следваща статия„Путин те обича” – лимитирана коледна колекция