Начало Водещи Любовна авантюра за една от зодиите, за друга – неочакван подарък

Любовна авантюра за една от зодиите, за друга – неочакван подарък

1534
хороскоп

Хороскоп за 29 септември 2018г.

Овен
Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате достатъчно комфортно и щастливо, днес има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е твърде вероятно да се увенчае с успех. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Телец

Днес трябва много отговорно да се отнесете към такова важно занимание, каквото е общуването с Вашия любим човек. През този ден то ще напомня за много тежък труд, и при това – безплатен. Но ако издържите, ще имате отплата за своя стоицизъм, и то съвсем скоро.

Близнаци

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Постарайте се да привлечете вниманието на влиятелни хора към себе си. Тяхното предразположение и подкрепа ще са Ви много необходими за постигане на поставената цел, победа над недоброжелателите и решаване на много други важни въпроси. Това, разбира се, съвсем не значи, че самите Вие не бихте се справили. Просто усещането за „здрав тил” ще Ви позволи по-малко да се вълнувате за незначителни дреболии. Близките Ви хора днес няма да Ви огорчават с недоверие, упреци и критики. Взаимното разбиране и снизходителността към слабостите един на друг ще царят в сферата на личните отношения.

Дева

Днес активно ще общувате с любимия човек и ще си правите съвместни планове. Ще се появят идеи за пътешествия в чужбина. Здравето Ви днес може да не е много стабилно поради нервното пренапрежение и многото преживявания. Старайте се, да се отнасяте към всичко спокойно Имайте на ум само благоприятни варианти за развитие на събитията. Не е зле да се обърнете към консултанти и лекар.

Везни

Предстои Ви усещане за полет и вълшебна приказка, чийто герой неочаквано сте станали. Нищо няма да бъде в състояние да развали днес Вашето настроение. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла завист. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят . Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец

Монотонност, привичка или каквото и да било, които макар и смътно Ви напомнят за рутина в дадения момент, през днешния ден са напълно непоносими за Вас. Толкова са големи, че Вие сте готови да поемете риск, колкото и да са малки шансовете за успех, само и само да направите нещо ново и различно. И колкото и да е странно, точно спомени от миналото ще се превърнат във вероятното вдъхновение за това.

Козирог

Ако днес се окажете в особено неприятна ситуация, можете да разберете какво трябва да направите, и то – без особени усилия. Задачата Ви ще е, да сортирате всички „за” и „против”, и тогава решението ще стане очевидно. Звучи много по-просто, отколкото е всъщност. Възможно е да се наложи, да предприемете няколко опита, преди да успеете. Ако това ще Ви помогне, направете си списък. Понякога писменото изразяване на мислите опростява задачата. Въобще, ако сте близо до любимите хора, ще се насладите на приятен и отпускащ ден.

Водолей

Днес за пореден път ще се убедите, че даже и от най-безизходната ситуация винаги има изход, като съвсем не е задължително той да е най-неприятен. Много е важно да го намерите, а и да съумеете правилно да го използвате! Успехът във Вашия личен живот днес ще зависи само от Вас.

Риби

От Вас се изисква предвидливост и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, дори и най-незначителния пропуск, може да се отрази изключително негативно на по-нататъшното развитие на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с близките си и ще Ви се стори, че те просто нямат време , за да Ви изслушат внимателно. Ще се появят интересни идеи, отнасящи се до смяна на имиджа и гардероба Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както трябва, преди да се решите на радикални промени.

предишна статияАПИ: Къде има ограничения на скоростта
следваща статияДОКАЗАНО: Офисът разваля брака