Начало Водещи Луда любов за една от зодиите, а за друга нищо няма да...

Луда любов за една от зодиите, а за друга нищо няма да е както трябва

1423
ден зодиак парични проблеми

Овен 
Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации. Вие просто сте шампион по „не ставащо” и „неподходящо”. По начало се отнасяте към това с насмешка, но скоро тенденцията ще започне да Ви дразни не на шега. Търпението не би Ви било излишно, но днес май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от спорове и разправии, а просто се опитайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци

Уморени сте. И толкова сте уморени, че за личен живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя наистина е съкровище, което не трябва да се изпуска! На такъв подвиг ще се съгласят малцина.

Рак

Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „домашната база” и да се осмелите да направите крачка напред? Разбира се, че сте готови. Какво пък, небесата са определили: време е, да се отправите на някъде. И ако наистина сте готови за това, изберете си компаньон и започвайте да правите планове – в общи линии, разбира се. Възможно е сега да не можете да изпълните замисленото, но ако започнете да правите планове, ще се почувствате, сякаш вече започвате да ги реализирате.

Лъв

Денят ще се окаже плодотворен, ако се ръководите от собствените си планове и интереси. Днес малко егоизъм няма да Ви навреди, но неговото отсъствие може да се окаже сериозен проблем. Бъдете внимателни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат собствените си проблеми самостоятелно. Възможно е решаване на отдавнашни проблеми, а и прекратяване на конфликти, които дълго време не са давали спокойствие на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с любимия човек.

Дева

През този ден общуването с Вашия любим човек ще бъде доста трудна задача, която ще Ви коства много. Само че на времето сами сте взели това решение и сега е дошъл ред да платите за него, макар че това не е най- приятния процес…

Везни

Нещата при Вас ще се подреждат добре, но това ще бъде само в началото. Работата е в това, че с всеки следващ час напрежението на емоционалния фон ще расте и скоро ще почувствате, че от обичайното Ви душевно равновесие не е останала и следа. Вечерта е време, когато сами ще си разваляте настроението, и даже и най-обикновените неща ще виждате в мрачни светлини. Особено трудно през това време ще Ви бъде, да общувате с представителите на Вашия знак. Иначе денят е подходящ за инвестиции и покупки, а също и за решаване на имуществени и делови въпроси.Не е изключена победа над отдавнашни врагове, полакомили се за Вашата собственост.

Скорпион

Денят ще Ви донесе нови увлечения както и ярки и остри усещания. И Вие, както всички Скорпиони , не се страхувате от решителни действия, както и от постъпки, които могат да променят не само Вашия живот, но и на близките Ви хора. За съжаление има риск да надцените своите възможности. Затова преди да пристъпите към реализация на нови планове, посъветвайте се с надеждни хора. Възможни са разправии и караници с човека, в който сте влюбени, и може сериозно да се замислите за прекратяване на отношенията. Всъщност проблемът не е толкова голям, колкото Ви се струва.

Стрелец

Предчувствате скорошни промени в живота и започвате да се готвите за тях. Не трябва да се надявате, че по някакъв начин ще успеете да съчетаете новото с обичайното. Нещо ще се наложи да пожертвате, а днес ще трабва да решите какво точно. Правейки планове, не бъдете излишно оптимистични и обмислете и евентуалните лоши варианти за развитие на нещата. По начало оптимизмът , помагащ Ви да се задържите „над водата” дори и в най-сложните ситуации, днес ще работи против Вас , и ще Ви пречи както да се съсредоточите, така и да пристъпите към решаване на проблемите. Трябва да си дадете сметка, че всичко не е така хубаво, както би Ви се искало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат . Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Риск – това е Вашето второ име практически във всички сфери на Вашия живот. В повечето случаи това е хубаво . Само че ако в този момент решите да рискувате и да превърнете неотдавна започнатите отношения в постоянни, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безопасно място. Това, което трябва да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да проявите далновидност.

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

предишна статияКортни Кокс в сърцето си е омъжена за Джони Макдайд
следваща статияДнес повече слънце и леко затопляне