Начало Свят Критиците на Лейди Гага я възхвалят за дебюта й в киното (ВИДЕО)

Критиците на Лейди Гага я възхвалят за дебюта й в киното (ВИДЕО)

956
Лейди Гага

Един от най-обсъжданите предстоящи филми на 2018 г. беше показан за първи път на кинофестивала във Венеция преди дни. Режисьорският дебют на Брадли Купър, „A Star Is Born“ най-накрая попадна под полезрението на филмовите критици и първите ревюта за филма, с който и Лейди Гага дебютира в киното, са повече от позитивни, пише Chronicle.

Купър режисира себе си и Гага в историята, разказваща за двама музиканти, тяхната кариера и лични взаимоотношения. Въпреки добрата работа на Купър, според филмовите ревюта, гвоздеят на филма е изпълнението на американската поп певица. Преди „A Star Is Born“ Гага участва в сериала на Раян Мърфи „American Horror Story: Hotel“, който й донесе „Златен глобус“.

„Поп звездата е забележителна в ролята на певицата „нешлифован диамант“ пише IndieWire. „Нейният магнетизъм ви потапя в този свят… тя веднага те кара да повярваш, че е неопитната Али, въпреки че самата тя е една от най-известните певици на планетата.“

Почти всички ревюта в световните медии (The Guardian, Variety, Entertainment Weekly, Telegraph) възхваляват способността на една от най-ярките звезди днес да избяга от собствения си образ и да се превъплъти в неуверената, но талантлива млада певица, която върви по пътя към славата.

Тази реакция само доказва твърденията ни, че „A Star Is Born“ ще бъде едно от заглавията на година, а Лейди Гага доказва, че може да блести еднакво добре както на концертната сцена, така и на широкия екран.

Остава да чакаме 5 октомври, когато филмът ще тръгне по кината. Дотогава можем да се задоволим с трейлъра.

предишна статия​Съпругата на Роби Уилямс му забрани да ползва социалните мрежи
следваща статияРадостна новина за феновете на „Полицейска академия“! Пускат нов епизод на забавната поредица