Инстаграм
Инстаграм

Поп дивата Кристина Агилера се довери на български дизайнери – Ясен Самуилов и Ливия Стоянова.

Певицата, чийто баща е от Еквадор, за последно издаде албум на испански през 2000 г., и периодично пускаше парчета на испански. Наскоро звездата направи поредица от изяви по случай 50-годишнината от създаването на Walt Disney World. Именно от това шоу изгря звездата й. Певицата бе специален гост на два концерта по този повод, а за визията си се довери на различни дизайнери, сред които и българите Ясен Самуилов и Ливия Стоянова, които не за първи път обличат световни звезди.

Те не за първи път работят за световна звезда. Преди това са правили тоалети за Никол Шерцингер, Мадона, Лейди Гага, Наоми Кембъл и други.

За едно от представянията си Агилера бе облечена с интересно черно сако изрязано във формата на сърце, а под него бе с корсет на модното дуо, който е обсипан със стотици камъни.

По-късно певицата бе променена изцяло да прилича на Дисни принцеса, като се появи на сцената, за да изпее първата си песен „Reflextion“, която е част от анимационния филм „Мулан“. Звездата излезе с огромна бяла рокля, тиара на главата и перли, за да изпее с мощния си глас песента, която я направи световна звезда и тийн любимка на милиенълите, а и не само.

предишна статияДнес ще преобладава слънчевото време
следваща статияGolf вече не е в топ 10: Кои са най-продаваните автомобили в Европа?