Начало Водещи Кристен Стюарт става част от „Ангелите на Чарли“, а Ализабет Банкс ще...

Кристен Стюарт става част от „Ангелите на Чарли“, а Ализабет Банкс ще го режисира

1903
Кристен Стюарт

Кристен Стюарт се присъединява към редиците на Ангелите на Чарли в телевизионния сериал и филмите, които предстои да бъдат заснети за трите дами – частни детективи.

Звездата на „Здрач“ ще изиграе един от „ангелите“ заедно с британските актриси Наоми Скот и Ела Балинска.

Режисьор ще бъде – сега внимавайте – Елизабет Банкс! Да, точно тя! Талантлвата актриса, освен, че ще застане зад камерата, ще ни позволи да й се порадваме и пред нея. Тя ще изиграе Босли – лицето на детективската агенция, която е собственост на мистериозния Чарли.

Елизабет твърди, че Ангелите на Чарли са „една от запазените марки, които ознаменуват овластената жена“ от дебюта на тази идея през 70-те години на миналия век.

Актрисата и певица Наоми Скот е известна с ролята си във филма „Пауър рейнджърс“ през 2017 г. и ще я видим в ролята на Джасмин в „Дисни“ версията на „Аладин“ през 2019 г.

Ела Балинска е дъщеря на телевизионния шеф готвач Лорейн Паскал и се появи за пръв път във филма „Модерна приказка“ през 2017 г.

Това ще е вторият филм, който Банкс ще режисира. Тя заяви, че филмът ще „отдаде дължимата чест на наследството на Чарлз Таунсенд и неговата агенция, докато представя новата ера на модерни и глобално разгърнати ангели“.

А що се отнася до Кристен? Филмовият критик Риана Дилън каза пред Би Би Си, че това е „добър ход“ за Стюарт.

„Имиджът й се промени от „Здрач“ насам и тя не е непозната за франчайз, насочен към жени“, каза тя. „Тя израстна, но това е филм, свързан с много повече ритане на задници от тези, в които е свикнала да се появява и освен това ще бъде по-ироничен, особено с Елизабет Банкс зад камерата. Не мисля, че като режисьор тя ще позволи той да се превърне в нещо подобно на „Ловци на духове“. Сценарият наистина е прекрасен и забавен, а от интервютата й става ясно, тя има такова чувство за хумор, което в действителност не показва в своите филми.

Предишните ленти на „Ангелите на Чарли“, излъчени през 2000 и 2003 г., са с Дрю Баримор, Луси Лиу и Камерън Диас – бляскаво трио, използващо смесица от мозък и бойни изкуства за разрешаване на престъпления.

предишна статияПиърс Броснан става художник
следваща статия29 юли – Международен ден на тигъра: Заплашва ги не бракониерството, а обезлесяването