Начало Водещи Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго ще бъде предаван на живо...

Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго ще бъде предаван на живо по цял свят

1287

Днешният концерт на Соня Йончева и Пласидо Доминго пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ ще бъде предаван на живо по цял свят.

„Гала в София” е озаглавен концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго в последния ден на август в центъра на столицата. Стрийминг излъчването ще се случи на специално създаден за целта сайт: watch.sy11events.com. Поради големия интерес към събитието запис ще бъде достъпен и след концерта. Цената и за двете е 39 лева. 12 камери и 1 дрон ще подсигурят излъчването.

Точно в 20.00 часа тази вечер на специално изградена сцена пред храм-паметника „Александър Невски“ под открито небе ще излязат Соня Йончева и Пласидо Доминго. Двамата ще изпълнят арии и дуети от прочути опери под съпровода на Софийската филхармония с диригент Найден Тодоров.

Публиката ще бъде пускана на площада от 18 часа. Входовете ще бъдат затворени в 19:40 часа и няма да се допускат закъснели зрители.

Познанството на Соня Йончева и Пласидо Доминго започва през 2010 година, когато харизматичната певица печели организирания от него конкурс „Опералия“.

Вчера в България пристигна Пласидо Доминго, а двамата с Йончева бяха на репетиция в зала „България“. Световноизвестният певец е в София за втори път. Почитателите му още помнят фурора, който той направи с концерта си в София преди седем години.

предишна статияМитове, истини и факти за меда
следваща статияБоровинките – есенните помощници на имунитета