Начало Хороскоп Конфликт с близките за една от зодиите днес, супер успехи за друга

Конфликт с близките за една от зодиите днес, супер успехи за друга

1327
зодиите

Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор – това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Телец
Ако днес Вашият любим човек нещо не е на кеф, не трябва да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са уморени не по-малко от Вас, след станалите събития, така че дайте на своя партньор време, да дойде на себе си. Последиците от бурното общуване дълго ще напомнят за себе си. Това, което е най-добре да направите е, да останете в къщи заедно с любимия човек, или с някой близък приятел. Ако искате съвсем да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци
Ще се наложи да заемете много твърда позиция по принципен въпрос, и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите много интересни предложения, като не е изключена покана за посещение на уникално мероприятие, което ще предизивика много голямо внимание. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа. Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.

Рак
За да успеете да завоювате сърцето на Вашия любим човек днес, трябва да се чувствате уверени в себе си не на сто, а на двеста процента. Най- малкото съмнение в собствените Ви сили, и Вашата мечта ще се разсее като дим в неопределеното бъдеще. Не и давайте такава възможност.

Лъв
Днес ще Ви се прииска, да споделите свой проблем с представител на противоположния пол. Какво пък – проблем с търсене на събеседник няма да имате: ще го намерите много бързо и повече от успешно. Но няма ли да се побоите, да споделите с него най-съкровеното, което имате?…

Дева
Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни
Денят е съвсем подходящ за пълно разпускане. Прекарайте го така, както Ви подсказва вътрешния глас. Не обръщайте внимание на чуждите съвети.Интересите на децата, приятелите и роднините почти през цялото време ще съвпадат с Вашите собствени. Затова е малко вероятно да останете сами. Ако се чувствате уморени, позволете си по-дъъг (от обикновено) сън, намалете физическото си натоварване или въобще се откажете от него.Може да се увеличи интересът Ви към психологията, музиката или нетрадиционните занаяти, или към медитативната практика.

Скорпион
Денят е благоприятен за работа. Вие ще бъдете внимателни и ще проследявате различни дреболии, макар че това ще Ви коства голямо умствено напрежение. Няма да се отделяте от работата през целия ден, но се опитайте ,все пак, да си правите кратки почивки. Вероятни са кавги с близки хора , поради несъвпадение във възгледите. В семейството всичко ще бъде добре и ще успеете да намерите компромис със своите близки.

Стрелец
Предстои Ви един доста емоционално натоварен ден. Много благоприятно ще Ви влияе водата. Не е задължително да се къпете, достатъчно е , да я погледате. По-добре, разбира се, в приятна компания.

Козирог
Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей
Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби
Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най – на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

предишна статияОтново слънчево време с редки превалявания на места
следваща статияАПИ: Ремонтни дейности се извършват по много от автомагистралите