Начало Водещи Кой ще вземе „Грами” следващата година?

Кой ще вземе „Грами” следващата година?

1039
Грами

Кои ще са номинираните за престижните музикални награди „Грами” ще реши днес Националната академия за звукозапис.

В 15:30 часа българско време, певицата Андра Дей ще обяви в ефира на телевизия Си Би Ес музикантите претенденти за отличие в една от четирите главни категории – „Албум на годината“, „Запис на годината“ (присъжда на изпълнителя и екипа, продуцирали го), „Песен на годината“ (номинира се автора/композитора на песен) и „Най-добър нов изпълнител“.

Академията ще публикува имената на претендентите и на сайта си останалите 84 категории.

Според правилата на организацията, за статуетките могат да се борят само музиканти, които са изпълнявали или издавали песни в периода 1 октомври 2016 – 30 септември 2017 година.

Според прогнозите на списание „Билборд“ възможните претенденти тази година са Кеша Роуз Сибърт с песента си Rainbow, както и Лейди Гага с Million Reasons.

Американската поп фурия Тейлър Суифт вероятно ще грабне отличие за нестандартната си песен Look What You Made Me Do, а рапърът Джей Зи за албума си „4:44“. За студиен албум има вероятност и новозеландската певица Лорд да се прибере у дома със златно грамофонче за красивата си „Мелодрама“.


Припомняме, че през 2018 година ще бъде 60-та годишнината на престижните музикални награди.

Лъскавата юбилейна церемония ще се проведе на 28 януари идната година, като за първи път няма да се състои в Лос Анджелис, а в нюйоркския „Медисън Скуеър Гардън“.

предишна статияНИМХ: Опасно време в 5 области! Шофирайте внимателно
следваща статияМелания Тръмп украси Белия дом! Вижте невероятната украса (СНИМКИ И ВИДЕО)