Начало Водещи Кои звездни бащи отглеждат децата си сами?

Кои звездни бащи отглеждат децата си сами?

1513
Лиъм Нийсън
Лиъм Нийсън

В съвременния свят става все по-трудно да отгледаш дете. Има хиляди случаи, в които съпрузи решават да се разделят поради непреодолими различия. Те могат да си поделят имот, но какво се случва, когато имат едно или повече деца? Ситуацията е сложна…

В повечето случаи майките получават децата след развода, но има много примери за обратното. Бащи, които отглеждат своите наследници, не само заради развод, но и заради факта, че тяхната нежна половинка е починала.

Ето някои известни бащи, които отглеждат децата си сами:

1. Лиъм Нийсън

Преди почти 10 години съпругата на актьора претърпява инцидент. По време на ски, тя пада и сериозно удря главата си. След няколко дни почива. Лиъм Нийсън остава сам с двете си деца – Даниел и Майкъл, на възраст 12 и 13 години. Отнема му няколко години да се справи със загубата. И въпреки, че има безброй обожателки, той не есе жени и решава да посвети живота си на децата.

2. Пиърс Броснан

В брака си с Касандра Харис, той осиновява две деца – Шарлот на 9 и Крис на 8 години. Три години по-късно актрисата ражда син. По-късно обаче тя умира от рак. Известно време той се грижи за децата си сам, но през 1994 г. се запознава с журналистката Кейли Смит и се жени за нея през 2001 година. Те имат двама синове – Дилън и Парис.

3. Никълъс Кейдж

Неговият син Уестън е роден през 1990 година. Актьорът излиза за кратко майка му. След като се разделят, тя се опитва да вземе част от богатството му. Той е принуден да си купи къща в Холивуд, за да получи разрешение да отгледа сина си. Днес Уестън е на 28 години, музикант и отскоро се появява във филми. През 2005 г. Никълъс Кейдж се сдобива с втори син от друга връзка.

4. Джордж Лукас

Американският режисьор, продуцент и сценарист, известен с филмите си „Междузвездни войни“ и „Приключенията на Индиана Джоунс“, самостоятелно отглежда три деца. Преди няколко години той осиновява 35-годишната Аманда заедно с първата си съпруга Марта Лу Грифин. След развода детето остава под негово настойничество. След това той осиновява момиче и момче – Кати (25) и Джет (20). Всичките трима са се снимали в Междузвездни войни.

През 2013 г. на Лукас се сгоди за Мелъди Хобсън, председател на съвета на директорите на Dreamworks Animation. Те се ожениха и имат бебе, родено от сурогатна майка.

5. Ал Пачино

Той никога не се жени, но има три деца. Най-голямата му дъщеря е родена през 1989 г., а през 2001 г. актрисата Бевърли Д’Анджело му ражда близнаци – Оливие и Антон. Тяхната връзка продължава само няколко години, но актьорът се грижи повече за децата, отколкото за бившите си.

6. Колин Фарел

Той има двама сина – 16-годишният Джеймс и 10-годишния Хенри. Майка на първия е Ким Бордей, но връзката й със звездата е кратка. Вторият е роден през 2009 г. от полска актриса, с която Фарел е имала мимолетна връзка.

7. Лени Кравиц

Лени живее с Лиса Бонет само три години. След развода музикантът и съпругата му получават равни права над дъщеря си Зоя. Но когато тя е на 11 години, се премества да живее с Лени. Днес момичето е известен модел и актриса и често поства снимки с баща си в социалните мрежи.

Лени Кравиц

предишна статияЖена нахлу с автомобила си в полицейско управление
следваща статияМесецът на раждане разкрива на какви болести сме податливи