Начало Спорт Кобрата разпуска край морето (СНИМКА)

Кобрата разпуска край морето (СНИМКА)

1631
Кубрат Пулев, който преди два дни спечели търга за мача срещу непобедения американец Джарел Милър (21 успеха, 18 с нокаут и 1 ра

Кубрат Пулев, който преди два дни спечели търга за мача срещу непобедения американец Джарел Милър (21 успеха, 18 с нокаут и 1 равен), определено знае как да разпуска. Кобрата публикува в социалните мрежи снимка, от която се вижда, че в момента е на българското Черноморие. Родната звезда в тежка категория на професионалния бокс позира пред обектива усмихнат до уши, а на главата му се мъдри сомбреро.

Както е известно, Пулев спечели търга за мача с Милър чрез компанията на Ивайло Гоцев „Епик Спортс”. Тя извади оферта с впечатляващата сума $2 111 111. Другото предложение беше на промоутърите и мениджъри на Кобрата – „Зауерланд“ – 1 000 010.

Миналия месец отново „Епик Спортс“ надцакаха „Зауерланд“ и компанията на Еди Хърн – „Мачрум”, за организиране на двубоя Пулев – Дилиън Уайт. Впоследствие англичанинът реши да не приеме условията на Кобрата и предпочете да се бие в края на юли с бившия световен шампион Джоузеф Паркър.

предишна статияНики Михайлов и Николета празнуват юбилея на вратаря в Париж
следваща статияПо-малко дъжд днес