Начало Водещи Клиент, блокиран в тоалетна на „Бургер Кинг“ иска доживотна храна от тях...

Клиент, блокиран в тоалетна на „Бургер Кинг“ иска доживотна храна от тях без пари

1264

Клиент на „Бургер Кинг“ съди веригата за бързо хранене, че се е отказала от обещанието си да му предоставя безплатна храна през целия живот, като компенсация за издръжливостта му повече от час, заключен в тоалетна на заведението.

След като се оказал блокиран в тоалетната на „Бургер Кинг“ в Портланд, Орегон в средата на декември, Къртис Брунър използвал мобилния си телефон, за да повика на помощ работниците в ресторанта за бързо хранене според съдебното дело, започнало тази седмица.

Работниците реагирали, като му подали бухалка под вратата, съветвайки Брунър да я използва, за да разбие ключалката. „Брунър е чувал служителите и клиентите на „Бургер Кинг“ да се смеят, докато е останал заключен в тоалетната повече от час, преди да се появи ключар и да го освободи“, се казва в документите по делото.

„Това беше място, където трябва да задържиш дъха си: Влизаш и излизаш от там толкова бързо, колкото можеш“, разказва Брунър на Орегон Лайф за своето изпитание.

Брунър бил прекалено разтревожен, за да напусне ресторанта и служителите му услужили с превръзка с някакъв мехлем за успокоение след инцидента. Един от мениджърите се извинил и му казал, че повече няма да плаща за храна от веригата. Това устно споразумение е останало в сила в продължение на 13 последователни дни, но внезапно му е сложен край на 28 декември, когато Брунър разбрал, че областният мениджър е премахнал безкрайното изхранване.

50-годишният Брунър пледира за 9 026 долара – при цена за едно от традиционните менюта на ресторанта веднъж седмично за 7,89 долара през следващите 22 години.

„Имаме доказателства в подкрепа на нашите твърдения. И сделката си е сделка, казва адвокатът на Брунър Майкъл Фулър.

предишна статияЛимонът лекува депресията
следваща статияНа МКС създават най-студеното място във Вселената