Keira_Kate
Кийра Найтли и Кейт Мидълтън

Актрисата Кийра Найтли излезе с неочаквана критика към херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Британската актриса и модел обърна внимание на това, че съпругата на принц Уилям се явила пред обществеността седем часа след раждането на детето си, съобщава списание „Ел“.

Найтли публикува есе „Слабият пол“. В него тя пише за външността на представителите на кралското семейство. На актрисата не й харесало, че Кейт напуснала медицинското заведение с грим и токчета след раждането.

Холивудската знаменитост твърди, че не разбира смисъла в действието на херцогинята. Според нея човек не трябва да се „преструва и да крие болката си“.

„Не се показвай. Не говори“, съветва Кийра.

Кейт не отговори на изявленията на актрисата. Мнозина вярват, че критиката към херцогинята не е случайна. Кийра Найтли роди дъщеря ден преди да се появи принцеса Шарлот, наследницата на Кейт Мидълтън. В есето си Найтли описва подробно опита от раждането на собственото си дете.

Есето стана част от сборника „Феминистките не носят розово (и други погрешни схващания)“. Освен Найтли, в него свои истории публикуваха и Ема Уотсън, Адвоа Абоа, Сирша Ронан и други жени активистки.

предишна статия15 начина да имате по-здравословна есен
следваща статияЕдна от най-любимите холивудски двойки официално се разведе