Kendell J

22-годишният модел Кендъл Дженър говори открито за нейните несигурности, докато е растяла, и как й се е отразявало, че по-малката ѝ сестра е била по-популярна от нея. Дори мисълта за това сега я разчувства, съобщава „Контакт мюзик“.

Кендъл Дженър
Кендъл Дженър

„Спомням си, когато бях в основното училище и дори в гимназията нямах особено много приятели – сподели Кендал – Аз стоях доста в моята стая и плачех, защото Кайли имаше толкова много приятели, а аз нямах и не знаех какво да правя. Дори сега това ме разчувства.”

Кендъл преди е тренирала конна езда и това е било единственото нещо, което тя е можела да прави сама и да не се чувства не на място.

Кендъл Дженър
Кендъл Дженър

„Бях непрекъснато с конете си и по цял ден яздех. Не се шегувам – казва тя – Яздех от 08:00 до 20:00. Яздех всички коне на треньорите ми, защото нямах какво друго да правя през лятото“, споделя още моделът.

В момента нещата обаче са различни. Кайли има 9 месечно бебе и Кендъл признава, че ѝ е странно да е по-популярна от сестра ѝ.

Кайли Дженър
Кайли Дженър

„Лудост е защото аз никога не съм си помисляла, че някога мога да имам повече приятели от Кайли.. не че сме имали някога състезание де… не искам това да прозвучи странно, но поне тя е толкова щастлива с живота си в момента”, казва тя.

Кайли Дженър
Кайли Дженър

Кендъл е измежду най-скъпоплатените фотомодели. Тя е част от нововъзникналото модно движение „Social Media Modelling“ от Harper’s Bazaar и „ерата на Instagirl“ от Vogue. След като работи за рекламни кампании и се снима в различни фотосесии, моделът направи пробив през 2014, като позираше на подиумите на висшата мода по време на седмицата на модата в Ню Йорк, Милано и Париж. Състоянието ѝ се оценява на 4 милиона щатски долара.

предишна статияРок динозаврите „Кис“ казват „сбогом“ с прощално турне
следваща статияМеркел си отива, само че не се вижда алтернатива