Начало Водещи Кендрик Ламар абсолютен „крал“ на наградите „Грами“ с 8 номинации

Кендрик Ламар абсолютен „крал“ на наградите „Грами“ с 8 номинации

1204
Кендрик Ламар, Грами

Номинираните за “Грами 2019“ са ясни и както винаги, има огромни изненади в категориите на Големите 4 и сред някои от другите състезаващи се, така че е почти невъзможно да се предположи кои ще бъдат победители.

В петък (7 декември) в сутрешното шоу на Си Би Ес победителката в категорията за най-добър нов изпълнител на 2018 Алесия Кара, Жанел Моне и Шон Мендес обявиха номинираните в отделните категории, като пълният списък беше публикуван скоро след това на Grammy.com.

Двамата най-номинирани на 61-те годишни награди „Грами“ са хип-хоп изпълнителят Кендрик Ламар, който води с осем номинации, включително за албум и песен на годината, а рапърът Дрейк го следва със седем, предава Билборд.

Медиите обявиха Ламар за „крал на наградите Грами“ и написаха, че новият му албум, част от филма „Черната пантера“, му е спечелил номинациите.

Продуцентът Бой-1да и Бранди Карлайл са с по шест на брой, оформяйки Карлайл като най-номинираната жена на „Грами 2019“. Карди Би, „Чайлдиш Гамбино“, „Х.Е.Р.“., Лейди Гага, Марен Морис, продуцента Саунуейв и Майк Бози, следват с по пет номинации.

Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 10 февруари 2019 г. в Лос Анджелис.

предишна статияМарихуана на корем раздавали на първата венчавка на Меган Маркъл
следваща статияВендинг машина за бекон стана хит в университет в Охайо