Катрин Зита-Джоунс
Катрин Зита-Джоунс

Актрисата Катрин Зита Джоунс проговори за първи път почти година след като съпругът й Майкъл Дъглас беше обвинен в сексуален тормоз. Тя разказа как обвиненията са я довели до ръба на бездната и затова решила да седне и да разговаря с децата си, за да обясни за какво става въпрос.

„Аз съм родена в Европа и съм много привързана към семейството си. За мен е съвсем нормално когато има проблем, всички заедно да го решаваме чрез открит диалог. Например, когато дъщеря ми се чувства несигурно, тъй като е в тийнейджърските си години, а момичетата на нейната възраст могат да бъдат много безразсъдни и лоши. Или когато става въпрос за сина ми, който трябва да влезе в университета, но не е сигурен какво да избере. Всичко решаваме заедно, за да се запознаят по-добре с проблема, за да няма изненади и разногласия в бъдеще“, казва Катрин, която има две деца – дъщеря (15) и син (18).

За своя брак Катрин споделя, че е много щастлива и доволна, изтъквайки че със съпруга й са заедно вече 20 години.

„Това е прекрасно, защото никога не съм мислила, че е възможно да бъдеш с един толкова дълго и всичко да е идеално. Майкъл и аз имаме много отворен брак и силна връзка. Когато имате деца, които не са виновни за това, че са родени в свят, пълен с несправедливост, просто трябва да сте отворени и честни, за да споделите живота с всички последствия, включително и несправедливостта“, споделя актрисата.

Съпругът на Катрин, актьорът Майкъл Дъглас, след като разбра от своя адвокат, че списание възнамерява да публикува история за слуховете, които се разпространяват, реши да даде интервю.

„Реших да говоря сега, защото децата ми са ужасени от перспективата да бъда окачествен като сексуален хищник“, каза Дъглас, който твърди, че обвиненията са измислица.

Авторът и журналистката Сюзън Броуди обвини Дъглас в сексуален тормоз за събития от края на осемдесетте години, когато, докато работела с него, той и отправял неприлични коментари за външния вид. Тя твърди, че по време на четене на текст за филм, тормозът продължил до такава степен, че той мастурбирал пред нея.

Катрин е част от движението, защитаващо правосъдието на жертвите на сексуален тормоз или изнасилване. Движението започва в Холивуд, но по-късно се разпростира по целия свят, като много знаменитости защитават колегите си – жертви на сексуален тормоз.

предишна статияСпоред учени здравословният сън е между 6 и 8 часа
следваща статияСлънцето няма да изгасне още 4,5 милиарда години