хороскоп

Овен

В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек – например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.

Телец

Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „сладка” истерийка, свързана с мистериозното изчезване на нещо много важно. Почакаите с разгръщането на толкова активна дейност, погледнете в чантата си, а и потърсете в собствените си джобове.”Нещото” никъде не се е загубило, а Вие днес сте просто склонни към нервозност.

Близнаци

Този ден може да се охарактеризира със стремителен полет в кариерата. По-доверителни, дружелюбни и обещаващи могат да станат връзките Ви с представители на властта, закона, или с популярни и известни личности. В същото време не очаквайте от съдбата повече, отколкото може да Ви даде. Разберете, че успехите Ви ще се дължат на минали заслуги, които в близко бъдеще може да се окажат неактуални. Постарайте се да да вземете каквото можете от миналото, но не забравяйте, че може да Ви очаква съвсем друг живот, който не прилича на днешния.

Рак

Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, , не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, , трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.

Лъв

Очаква Ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на Вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от подкрепа много повече от друг път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако днес сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, след това ще съжалявате, че не сте овладели емоциите си.

Дева

Избягвайте скучната работа и отегчителните контакти. Много по-интересно ще Ви бъде да се занимавате с решаването на нови, нестандартни задачи, да работите заедно с оригинални личности, да прекарвате времето си в неформална общност, и да се занимавате с всякакви занимателни експерименти. Колективната дейност или труда в полза на другите ще се окажат по-продуктивни, отколкото удовлетворяването на личните потребности. Периодът е подходящ за научно-изследователска работа, за търсене на полезна информация в Интернет, както и за създаване или тестуване на приложни компютърни програми.

Везни

Днешният ден ще запомните за дълго, но причините за това ще бъдат доста приятни. Още от сутринта, щом като се събудите, ще сте настроени за романтика и бушуване на страсти. Не очаквайте прекалено много от своите приятели, освен от най-близкия, с когото често сте неразделни.

Скорпион

Днес няма да сте най-общителния човек и не искате да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се опитва да Ви застави. Общуването с любимия може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец

На Вашия любим човек днес няма да са нужни много усилия, за да разбере и Вас и Вашите пристрастия. Той ще се справи с това занимание много по- бързо от Вас и от очакванията Ви, с което безкрайно ще Ви учуди. Постарайте се да направите всичко възможно, за да не му покажете това явно.

Козирог

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния просторен път, днес , когато трябва да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че сякаш планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с онова, което трябва. В личния Ви живот също се откриват прекрасни перспективи. Движете се в комфортно за себе си темпо и се вслушвайте в сърцето си.

Водолей

За Вас това ще бъде един неутрален ден. Няма да сваляте звездите от небето, но и няма да преживявате особено по тази причина, та затова настроението Ви ще бъде добро. Неуспешни преговори също няма да Ви разочароват кой-знае колко, защото още в хода им ще си дадете сметка, че партньорът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към добро в личната сфера. Наистина, за изпълнението на всички мечти е още рано да се говори, но все пак ще успеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.

Риби

Днес ще Ви се иска, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, разбира се, ще бъде много, много щастлива. Постарайте се да не се увличате: утре и настроението може да се промени, и парите да свършат. А изискванията на любимия човек в резултат на днешното глезене, може значително да нарастнат.

предишна статияРики Мартин се сдоби с четвърто дете
следваща статияИдват студ, дъжд и вятър