Начало Култура Карди Би отменя концерти, защото е бременна

Карди Би отменя концерти, защото е бременна

1341
LAS VEGAS, NV - APRIL 26: Cardi B (L) and Ozuna perform onstage at the 2018 Billboard Latin Music Awards at the Mandalay Bay Events Center on April 26, 2018 in Las Vegas, Nevada. (Photo by David Becker/Getty Images)

Карди Би отмени свои концерти, защото очаква да роди първото си дете.

25-годишната рапърка е бременна от годеника си Офсет и очаква скоро на бял свят да се появи първото й дете. Затова изпълнителката на хита „Bodak Yellow“ отмени планираните по-рано свои концерти в Тексас, Флорида, участието си във фестивала „Панорама“ в Ню Йорк през юли, както и шоутата си в Норвегия и Ирландия.

Последното изпълнение на живо на Карди Би преди раждането на детето й ще е този уикенд в рамките на фестивала „Броколи“ в столицата Вашингтон.

Тя обаче обеща да се завърне на сцената и да участва в концерта в „Пепси сентър“ в Денвър, Колорадо, на 7 септември от световното турне „24K Magic Tour“ на Бруно Марс.

„На фестивала „Броколи“ ще е последното ми участие за известно време“, поясни певицата на страницата си в Инстаграм. „Искам да благодаря на феновете за проявеното от тях разбиране. Ще се завърна за турнето на Бруно Марс.“

предишна статияАПИ: Очаква се интензивен трафик по основните пътища
следваща статияFortnite е най-голямата безплатна игра в историята на конзолния гейминг