Начало Здраве Какво да ядем на вечеря, за да слабеем докато спим

Какво да ядем на вечеря, за да слабеем докато спим

2302
сън

Диетолозите определят набор от продукти като полезни за вечеря, тъй като ще ви помогнат да отслабнете дори и в съня си.

„Всеки знае, че тежката храна е вредна през нощта. Но не препоръчвам да си легнете на гладен стомах, пише Zdrave.to. Ако човек се събуди с огромно чувство за глад, той може да си хапне повече от необходимо. И това води до наднормено тегло“, обяснява диетологът Марина Потапова.

За да помогнат на хората, диетолозите назовават ​​продукти, които не само трябва да ядете вечер, но организмът ви се нуждае от тях. Тази храна не натоварва храносмилателната система, тя включва протеини и малко количество въглехидрати.

Експертите препоръчват да се обърне внимание на супа мисо Това ястие съдържа голямо количество протеин, бавно се смила, така че оставате сити по-дълго време.

Репички, тофу и скариди са перфектните продукти за вечеря. Енергийните разходи за тяхното храносмилане са много по-високи от калориите. Това позволява на човек да отслабне в съня со.

Диетолозите също така позволяват да се ядат нискомаслен кефир, кисело мляко, сирене, зеле, тиквички, краставици преди лягане. Тези продукти също така могат да се консумират по всяко време на деня, обяснява ендокринологът Марк Соболев.

предишна статияНай-ненужните кино продължения (СНИМКИ)
следваща статияСнуп Дог подготвя първата си готварска книга