Начало Хороскоп Какви сте във връзката, според вашата зодия?

Какви сте във връзката, според вашата зодия?

860
любов

Взаимоотношенията между хората са сложно нещо. Хората понякога имат големи очаквания за една връзка и може би заради това лесно се разочароват, че не могат да срещнат идеалната половинка. Успешната връзка зависи от множество фактори, пише Tialoto. Според астролозите, зодиите на мъжа и жената също са от значение.

Вижте какви сте във връзката според вашата зодия:

Овен (21 март – 19 април)

Хората с тази зодия са доста трудолюбиви и забързани в ежедневието, нищо че не си го признават. Ето защо повече от всичко им е нужна половинка, с която да се отпуснат в края на тежкия работен ден и която не ги напряга допълнително. Нужна им е връзка, с която да забавят темпото.

Телец (20 април – 21 май)

Доста упорити и привлекателни са представителите на този зодиакален знак. Те обичат физическата близост и се нуждаят от голямо внимание. Понякога Телците могат да бъдат доста обсебващи, ако са обвързани, затова половинката им трябва да е човек, който обича да прави жестове и им обръща нужното внимание.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Те са гъвкави и се адаптират към всяка една ситуация, пред която са изправени. Близнаците знаят какво искат от живота и преследват амбициите си, но са доста непостоянни в своите действия. Това може да им създаде конфликт с партньора, защото го поставят след приоритетите си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Хората с тази зодия са доста щедри и любвеобилни. Готови са да дадат последното си парче хляб или да свалят ризата от гърба си за своя партньор. Предпочитат да създадат връзка с някого, който също обича да се раздава за хората и не е алчен.

Лъв (23 юли – 22 август)

Винаги поставят себе си пред останалите и имат голямо его. Предпочитат да излизат с хора, които непрестанно ги ласкаят и им показват любовта си по нестандартни начини. Не понасят лъжата и неискреността.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите искат да бъдат главно действащо лице във взаимоотношенията. Те непрекъснато се усъвършенстват и не търпят половинки, които си губят времето и нямат цел в живота.

Везни (23 септември – 22 октомври)

За тях е от съществено значение да поддържат хармония и баланс в семейството и своята връзка. За тях важи правилото „противоположностите се привличат“. Трудно биха се разбрали с гадже от същата зодия.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Повечето хора ги мислят за безскрупулни, но те са много чувствителни натури. Понякога са избухливи и се нуждаят от човек до себе си, който да им предложи спокойствие, а не да ги нервира допълнително.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Хората с тази зодия обичат свободата и си я отстояват. Най-големият им страх е обвързването и поставянето в конкретни рамки. Те не са подходящи за сериозни връзки, защото лесно се „задушават“ от половинката и бързо търсят нещо ново и различно. Ако излизат с човек, който ги кара да бъдат себе си, са наистина щастливи.

Козирог (22 декември – 20 януари)

За козирозите е известно, че са доста критични и обичат да контролират във връзката и семейството. Те обожават да обсебват, а това е доста токсично за отношенията. Нуждаят се от човек, който да ги ласкае и разбира.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Свободолюбиви и непокорни. Те не споделят чувствата си и обичат да премислят всяко нещо доста добре преди да го кажат на глас. Обикновено мислят първо за себе си и трудно допускат някой до дълбините на душата си. Понякога остават неразбрани във връзката.

Риби (19 февруари – 20 март)

Те са доста емоционални, но не се нуждаят от такава половинка. Обичат да излизат с хора, които им помагат да постигнат баланс в отношенията. С рибите никога не е скучно. Те са големи романтици и обичат да правят и получават подаръци.

предишна статияУил Смит отбеляза 50-ия си рожден ден с бънджи скок в Големия каньон (ВИДЕО)
следваща статияСлънчево време с умерени температури