Начало Водещи Какви продукти на Bioderma ще намерите в Лили Дрогерие?

Какви продукти на Bioderma ще намерите в Лили Дрогерие?

1335
крем за лице

Опаковката, брандът, точката на продажба, баркодът са все неща, по които могат да се разпознаят качествените продукти. Това важи и за високия клас козметика като Bioderma. Тя съчетава в себе си присъщи за кожата ценни естествени съставки, подбрани от дерматолози и химици, за да гарантират перфектно здраве на изложената на вредни влияния кожа.

С какво се характеризира козметиката Биодерма?

Рядко припомняният факт, че кожата е най-големият орган в човешкото тяло, води често до пренебрегване на значението, което тя има за нас. Формулите на екипа зад Bioderma целят възстановяване на защитната ѝ функция, но също така повишаване на хидратацията, подхранването ѝ, както и увеличаване на производството на хиалуронова киселина, посочват специалистите на Lilly.

Биодерма е със специално патентовани комплекси от активни компоненти. Продуктите на Биодерма попиват бързо и не оставят мазен филм.

Видове Биодерма продукти в онлайн магазин Лили Дрогерие

Повече от десет са продуктовите гами на Биодерма, предназначени за различни кожни патологии или грижа. Ето още няколко разграничения за по-лесно ориентиране сред продуктите на Биодерма:

  • кремове за лице – най-многобройната категория. Могат да са за бръчки, пигментни петна, BB кремове. Разнообразието им се определя спрямо възрастта, типа кожа, сезона и търсения ефект. Успокояващи, хидратиращи – с различен интензитет и сила на подхранване, с лека текстура;
  • измиващи гелове – за ефективно и нежно почистване на порите от ежедневните наслоявания от околната среда. Имат успокояващ ефект, запазват влагата и ограничават паренето или усещането за опънатост и изсъхване от обикновените сапуни;
  • мицеларни води – за почистване и премахване на грим без изсушаване на кожата. Имитират естествения ѝ състав. Обикновено са обогатени с пречистващи средства. Ограничават мастната секреция и така спират разширяването на порите;
  • концентрати, спрейове и маски – за по-бърз ефект и сияен вид. Прилагат се при вече образували се възпаления, раздразнения или дермографии. Облекчават ефективно паренето и зачервяванията, укрепват кожната устойчивост и придават усещане за лекота и свежест.

Без значение дали кожата страда от някакви проблеми или не, козметиката Биодерма е прекрасен избор за грижата за нея. Различните ѝ серии в Лили Дрогерие често се предлагат с намаления. Разработени за различните възрасти – от новородени до хора със зряла кожа, те позволяват да се комбинират в комплекти различни продукти според нуждите на цялото семейство.

предишна статияДъждовно и ветровито начало на седмицата
следваща статияТрябва да разберем казино игрите за да печелим от тях