Хулио Иглесиас

Певецът Хулио Иглесиас е признат за „биологичен баща“ на 43-годишния испанец от испанския съд.

Испански съд съобщи, че е признал 75-годишния Хулио Иглесиас за „биологичен баща“ на 43-годишен испанец, чиято майка казва, че е имал едноседмична връзка с певеца. „Съдията е приел искането на 43-годишен мъж и заявява, че Хулио Иглесиас е неговият биологичен баща,“ съобщава в Туитър съдът на Валенсия, като уточнява, че решението може да се обжалва.

Това решение е победа за тъмнокосия Хавиер Санчес Сантос, роден през април 1976 г., чиято първа молба за признаване на бащинство е отхвърлена през 1999 г. от испанския Върховен съд.

 

Силна прилика между баща и син

Пред трибунала, който взе решение при закрити врата, според семейния адвокат Фернандо Осуна майката на Хавиер, Мария Едит, бивша португалска танцьорка, е имала едноседмична връзка с Хулио Иглесиас през юли 1975 г. в Каталония (североизточна Испания), девет месеца преди да се роди синът й. „По време на изслушванията говореше и за физическата прилика между двамата мъже“, каза адвокатът.

Най-известният латиноамерикански изпълнител в света винаги е отказвал да направи ДНК тест и не се появи в съда. Адвокатът на Хулио Иглесиас, Фернандо Фаломир, твърди, че делото вече е било съдено и ищецът е бил отхвърлен.

Силно отразена в медиите, аферата бе белязана от невероятен епизод: един детектив се приближи до един от синовете на певеца, Хулио Иглесиас Младши, „който сърфираше“ в Маями в Съединените щати и взе бутилка вода, която държеше в ръцете си, за да направи ДНК проба.

„Не ме питайте колко братя имам, аз дори не познавам“

След това Фернандо Осуна увери, че анализите водят до заключението, че Хулио Иглесиас младши и Хавиер Санчес Сантос са братя. Съдът обаче е изключил тези доказателства и е приел, че предоставеният анализ е „без значение и без правна стойност“. Хулио Иглесиас се смята за най-продавания испански изпълнител, който според Книгата на рекордите на Гинес е продал 300 милиона диска в света.

Изпълнителят на „Vous les femmes“ се ожени два пъти, с испанката, родена в Филипините, Изабел Прейслер, с която имаше три деца, и Миранда Райнсбургер от Холандия, сегашната му съпруга, майка на пет други. Но самият той често се представяше като човек с „мания за секс“. „Не ме питайте колко братя имам, аз самият дори не знам“, обяви синът му Хулио младши през 2018 г. по телевизията.

предишна статияГръм от ясно небе очаква някой, ден на удоволствия и развлечения за друг
следваща статияБели бродници и Старк, но без дракони в предисторията на „Играта на тронове“