Iraniam Messi
Реза Парастеш и Лионел Меси. Вие решете кой кой е

Иранският двойник на Лео Меси предизвика фурор по улиците в Москва и с радост раздава автографи на нищо неподозиращите фенове, предадоха местните медии. Студентът от Иран Реза Парастеш прилича поразително на аржентинската суперзвезда и за пореден път сътвори суматоха с появата си на футболно събитие.

Благодарение на своята външност Реза е много известен в Иран, а има множество фенове и в цял свят. Двойникът на Меси сега е в Русия, за да подкрепя националния си отбор на стартиращия днес Мондиал. Реза Парастеш успя да заблуди дори руските полицаи, които си мислеха, че охраняват истинския футболист, снимаха се с него и получиха автографи.

Иранецът се похвали за това сам в своя акаунт в Instagram.

Той написа, че вчера в родината му вчера е разпространена новината, че е бил арестуван в Москва за нарушение на обществения ред, но това не отговаря на истината и това може да се види ясно от каченото видео в Instagram.

Парастеш стана изключително популярен в страната си през 2017 г., след като си направи снимка с фланелка на Барселона и я изпрати на спортен сайт. По-късно той получи специална покана от ръководството на „Барселона“ и присъства на мач на „Камп Ноу“ срещу „Малага“.

предишна статияРайън Гослинг ще лети в Космоса
следваща статияКато вчера – мокро в Западна България, слънчево – в Източна