Начало Хороскоп Интересно предложение за една от зодиите, куп успехи за друга

Интересно предложение за една от зодиите, куп успехи за друга

1217
зодиите

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец
Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да знаете това, но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който според Вас не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, а и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я изпуснете….

Близнаци
Предстоят Ви наведнъж няколко интересни и многообещаващи предложения, а здравият разум и опит навярно ще подскажат, кое от тях трябва да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови партньори. Помнете, че днес само Вие имате истинска представа за своите възможности, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват новини, отнасящи се за приятели и далечни роднини. В живота Ви всичко е напълно стабилно, но се чувствате поблазнени от мисълта , да се намесите в чужда работа. Въздържайте се от подобни постъпки, защото за никого няма да са от полза.

Рак
Стандартните комплименти, които всеки ден сипете на своя любим човек, днес ще са му недостатъчни и ще му се иска да чуе още нещо – приятно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и оригинално, което приятно да го учуди.

Лъв
Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемайте за работа! Намерете място, на което бихте искали да се проявите. Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко.

Дева
Денят е доста противоречив, свързан с изпитания за „надеждност” и проверка за здравина на чувствата. Трябва да се каже, че можете да се справите с всички трудности, ако не загубите увереността в себе си, и удържите много важна победа. Бъдете готови за промени в привичния Ви начин на живот и нормалния ход на събитията. Вероятно ще получите награда за някогашни (отдавнашни ) заслуги. Ако сте заети с някакви мащабни и сложни работи, запасете се с търпение. Това не е денят, в който може да се постигнат колосални резултати, правейки един отчаян напън. Постоянните усилия и увереното движение напред ще Ви помогнат да постигнете желаното.

Везни
Ако има човек, способен да ощастливи цяла стая, пълна с хора, това сте Вие. В състояние сте да повдигнете на конференция с хиляди участници тема, която незабавно да обидини всички с дух на приятелство до толкова, че никой от тях няма и да може да си спомни, кога за последен път е усещал нещо подобно. Това е дарба, а днес ще Ви се наложи да се възползвате от нея. Просто почакайте и погледайте, как Вашата способност ще накара определена ситуация да приеме съвсем друг обрат.

Скорпион
Няма да е лесно на Вашия любим човек да разбере, защо не можете да му отделите толкова внимание, колкото той смята за нужно. Може би си заслужава да му обясните какво е Вашето разпределение на времето , а и душевното Ви състояние, за да престанат да го удивляват подобни неща?…

Стрелец
През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа (или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите Ви проекти.

Козирог
Може да се раздавате, а може и да правите това прекалено много. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате удовлетворени, ако не се потопите напълно в това, което правите. В същото време трябва да се убедите, че към края на деня ще имате в остатък достатъчно енергия, за да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както подобава. Ако нямате сили за това, значи нещо спешно трябва да се промени.

Водолей
Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени в личния Ви живот, приятни преживявания, както и проява на симпатия, която няма да остане без взаимност. Само че излишно лекомисленото поведение, както и стремежът за колкото се може по-бързо получаване на желаното, може да доведат до неприятни последствия. Не губете здравата почва под краката си и се замислете за последиците от прибързани действия. Вероятни са големи разходи, свъразни с развлечения и приятелски сбирки. Не се страхувайте, че ще Ви вземат за алчен човек, или ще си помислят, че възможностите Ви са доста ограничени: оставайки „на нула”, едва ли ще изпитате удоволствие от общуването.

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша.

предишна статияВнимание, домакини! Тази храна е новата мода в кулинарията
следваща статияЗначителна облачност с превалявания и възможни градушки