Начало Здраве Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

998

Коензим Q10, повишава производството на енергия в тялото, което ви зарежда за през деня и по време на тренировките. Едно изследване в Университета на Осака (Япония) установява, че субектите, които консумират по 300 милиграма коензим Q10 на ден в продължение на 8 дни, изпитват по – малко умора по време на упражнения и се възстановяват по- бързо между тренировките, съобщава Bodytime.

Сок от грейпфрут

Сокът от грейпфрут не е просто средство да си набавите повече витамин C. Тази напитка се е доказала в редица проучвания като стабилен стимулант за повишаване изгарянето на мазнините. Тези проучвания показват, че приема на коензим Q10 със сок от грейпфрут увеличава количеството на коензим Q10, което се абсорбира от тялото.

Как да ги комбинираме?

Приемайте сок от грейпфрут и коензим Q10 по следния начин : За да увеличите енергията си и да стимулирате горенето на мазнини, консумирайте 100-200 милиграма коензим Q10 два пъти на ден заедно с чаша сок от грейпфрут.

Добавянето на коензим Q10 като хранителна добавка в комбинация със сок от грейпфрут създава изключителен синергичен стак, който значително ще повиши енергийните ви нива и ще подобри свалянето на излишните килограми.

предишна статияНай-богатият човек на планетата сподели, че е твърде трудно и сложно да изхарчи спечеленото
следваща статияГотвят документален филм за Чарли Чаплин