Начало България Интензивен е трафикът нa ГКПП „Кардам" на изход за товарни автомобили

Интензивен е трафикът нa ГКПП „Кардам" на изход за товарни автомобили

179
Интензивен е трафикът нa ГКПП „Кардам" на изход за товарни автомобили

Трафикът е интензивен нa граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам“ на границата с Румъния на изход за товарни автомобили, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

Румънските гранични власти няма да пропускат камиони над 7,5 т през ГКПП „Дуранкулак“/„Вама веке“ днес от 6:00 до 22:00 часа.

На границата с Гърция движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е нормален на всички пропускателни пунктове на границата със Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Движението на границите с Република Северна Македония и Турция е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.