Начало Водещи Индиец арестуван, защото учил кучето си да лети

Индиец арестуван, защото учил кучето си да лети

981
индиец куче лети
снимка: YouTube

Индийската полиция арестува YouTuber за връзване на балони с хелий към домашното му куче „в опит да го накара да полети“, съобщи Би Би Си.

32-годишният Гаурав Шарма засне видеоклип, показващ кучето му, прикрепено към балони, които след това пуска, и домашният любимец започва да лети във въздуха.

Няколко секунди по-късно някой на балкона на втория етаж на сградата хваща кучето.

Шарма каза, че е спазил всички мерки за безопасност, но изтри видеото след реакция в социалните мрежи.

Той беше публикувал видеоклипа на своя канал в YouTube, който има над четири милиона абонати.

Полицията съобщи, че е арестувала Шарма, след като е получила жалба срещу него от организацията за хуманно отношение към животните People for Animals (PFA).

В клипа Шарма стои на покрива на кола и кучето му може да се види вързано за балони с хелий. В един момент той пуска кучето и домашният любимец започва да се носи във въздуха за кратко, докато се изкачва на нивото на втория етаж на сграда. Някой хваща кучето, докато то се носи нагоре. Във видеото може да се чуят аплодисменти, когато човекът хваща летящото куче.

По-късно Шарма качи извинение и обясни, че е взел „всички мерки за безопасност“, докато правел видеото с кучето си Долар.

Във видеото той казва, че е бил повлиян от други в YouTube, които гледал да прави подобни каскади. Той помоли зрителите да не се влияят от действията му във видеото. Шарма продължава, че е любител на домашните любимци и се отнася към Долар като към дете.

предишна статияВиляреал спечели Лига Европа след 22 дузпи във финала с Манчестър Юнайтед
следваща статияТези 3 професии разбиват браковете