Начало Водещи Инатът днес няма да помогне на една от зодиите – ключовата дума...

Инатът днес няма да помогне на една от зодиите – ключовата дума е „смирение”

1375
ден зодиак парични проблеми

Хороскоп за 10 юни 2018г.

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец

Днес трябва добре да си помислите, за да измислите наистина интересно приключение за Вас и Вашия любим човек. Иначе много ще му доскучае от еднообразните му отношения с Вас. Развлечението може да бъде всякакво: от най-невинното, до откровено опасното. Важното е, да ви харесва.

Близнаци

Отличен ден за общуване, кратки разходки и обмяна на новости. Ако Ви е попаднала възможност да поговорите с родителите си, или с някои други Ваши родственици за плановете Ви за бъдещето, или за някои други сериозни неща, възползвайте се обезателно от нея! Ако се разпореждате в къщи еднолично, опитайте сами да съберете домочадието на семеен съвет. В центъра на внимание може да се окажат въпроси, свързани с недвижими имоти или професия. Вслушайте се във всички възможни мнения, но не прибързвайте с окончателните изводи.

Рак

Трябва да изучите в детайли всички най-потайни ъгълчета на градината на своята душа. Този ден е безкрайно подходящ, за да проверите как стоят нещата във Вашия вътрешен свят. Спрете край езерцето, което се нарича „Отношения”. И какво виждате там? Малки попови лъжички? Мътна вода? Собственото си отражение? Разходете се по полето на Амбициите, а след това си отдъхнете в сянката на дървото, наричано Удовлетворение.

Лъв

Много нетипично за Вас – да си останете в къщи, вместо да отидете да се веселите в голяма компания! Само че нес много ще Ви се иска, да бъдете двамата с любимия човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и нужда да се каже, че на никого не бихте позволили да Ви отклони от това занимание. А и нима се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони лесно в или от нещо? Достатъчно е, само меко да кажете „не”.

Дева

В сутрешните часове неопределеността на ситуацията може да Ви подейства доста на нервите(особено ако рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи възможност да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите отношенията с родителите си или с други, важни за Вас хора. Замисляйки това или онова начинание, дори то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово състояние. Ако въпреки здравия разум започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат напразно похабени.

Везни

Днес сутринта ще възприемате обкръжаващия Ви свят именно такъв, какъвто е, а след обяд ще започнете да се замисляте, какъв бихте искали да го видите. Някъде привечер пък ще започнете да се занимавате с промяната на света, за да може да го направите по свой вкус. Това ще изисква много усилия, но когато видите първите резултати от своя труд, ще разберете, че си е струвало.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се иска, да порази въображението Ви с нещо особено, запомнящо се и неповторимо. Главното за Вас е, да сте максимални искрени с него. Всеки опит да го измамите или да му представите желаното за действително, ще бъде моментално разкрит, показан и наказан. Защо са Ви такива последствия?

Стрелец

През цялото време днес ще Ви се струва, че някой иска да Ви се качи на главата! Възможно е това да бъде и Вашия любим човек. Само че това усещане може да се окаже както истинско, така и лъжливо, и то в еднаква степен. Вашата задача е, да направите всичко възможно, че дори и някой да има такова желание, то да не може да се осъществи.

Козирог

През този ден ще Ви доставя удоволствие да шокирате своя любим човек, и то по всички известни Ви начини. В интерес на истината и на него ще му доставя удоволствие да бъде шокиран, но все пак не прекалявайте с експериментите, защото не се знае каква е издръжливостта на неговата психика! Нали не Ви нужен инфаркт в момента?…

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

предишна статияВремето остава без промяна – до обяд слънце, след това – дъжд
следваща статияАПИ: По „Тракия” от 16 до 20 часа в посока Бургас – София е ограничено движението на камиони