Начало Водещи Изритаха Азия Ардженто от състава на журито в „Х Фактор“

Изритаха Азия Ардженто от състава на журито в „Х Фактор“

1466
Азия Ардженто

Италианската актриса Азия Ардженто, която обвини Харви Уейнстейн в изнасилване и е обвинена в сексуално насилие над непълнолетен, ще напусне италианското реалити „Х Фактор“, съобщиха продуцентите на формата.

В изявление те обявиха, че „по взаимно съгласие Азия, Скай Италия и Фримантъл Медия са решили да прекратят участието й като жури в шоуто, което ще стартира 12-ия си сезон в Италия.

42-годишната Аргенто изигра водеща роля в кампанията #MeToo за прекратяване на сексуалното насилие над жени, но тя също така плати 380 000 долара на актьора Джими Бенет, който твърди, че е правила секс с него през 2013 г., когато е бил на 17 години и следователно – непълнолетен. Ардженто отрече обвиненията и каза, че е дала пари на Бенет, само за да му помогне в труден период. Няколко американски медии съобщиха, че актрисата е спряла плащанията на Бенет и обмисля съдебни действия.

Италианските телевизионни продуценти заявиха, че Ардженто ще се появи в ранните епизоди „X Фактор“, които вече са заснети, но няма да бъдат излъчвани в последващите кръгове на елиминации, за да не „разсейват вниманието“.

предишна статияКомпозиторът на „Мисията: Невъзможна“ и продуцентът на новите „Междузвездни войни“ с почетен Оскар
следваща статияУчените откриха мистериозен обект, движещ се с 97% по-бързо от скоростта на светлината